De IRT-infiltrant

De IRT-infiltrant - Joop van Riessen | Warmolth.org

...dit automatisch onder het gezag van Anne Kramer die chef Zware Criminaliteit is ... De IRT-infiltrant eBook door Joop van Riessen ... ... . De IRT-infiltrant (Paperback). Onthullende politieroman gebaseerd op Van Riessens ervaringen in de IRT-affaire.Als Anne Kramer, chef Zware Criminaliteit... De IRT-infiltrant is een spannende én onthullende politieroman over omstreden opsporingsmethoden, deels gebaseerd op de eigen ervaringen van oud-hoofdcommissaris Joop van Riessen. Lees de eerste pagina's. Reviews. Schrijf een review. 4.7. van de 5. Aantal r ... De IRT-infiltrant, Joop van Riessen - Ebook ... ... . Lees de eerste pagina's. Reviews. Schrijf een review. 4.7. van de 5. Aantal reviews: 6. 0. 0. 0. 2. 4. joop van Riesen. De IRT-infiltrant is een spannende én onthullende politieroman over omstreden opsporingsmethoden, deels gebaseerd op de eigen ervaringen van oud-hoofdcommissaris Joop van Riessen. Onbeperkt lezen met Kobo Plus Lezen tijdens een gratis proefperiode. De IRT-infiltrant is een spannende én onthullende politieroman over omstreden opsporingsmethoden, deels gebaseerd op de eigen ervaringen van oud-hoofdcommissaris Joop van Riessen. Volledige beschrijving. Verkrijgbaar als Tweedehands. Vestiging. Conditie. Voorraad. Prijs. Niet tweedehands beschikbaar. Verkrijgbaar als Nieuw Web only. De IRT-infiltrant is een spannende Èn onthullende politieroman over omstreden opsporingsmethoden, deels gebaseerd op de eigen ervaringen van oud-hoofdcommissaris Joop van Riessen. Joop van Riessen is voormalig hoof...

INFORMATIE

AUTEUR
Joop van Riessen
DIMENSIE
11,95 MB
BESTANDSNAAM
De IRT-infiltrant.pdf

OMSCHRIJVING

Onthullende politieroman gebaseerd op Van Riessens ervaringen in de IRT-affaireAls Anne Kramer, chef Zware Criminaliteit bij de Amsterdamse politie, opdracht krijgt de moord op een officier van justitie op te lossen én het nieuwe Interregionale Recherche Team Hollands Glorie te gaan leiden, komt ze terecht in schimmige toestanden. Stukje bij beetje ontdekt ze dat er, onder het mom van de bestrijding van de georganiseerde misdaad, grote hoeveelheden drugs het land worden binnengesmokkeld onder regie van politie en justitie. Intussen meldt Willem de Leeder zich als kroongetuige en krijgt Anne een nieuwe liefde.De IRT-infiltrant is een spannende én onthullende politieroman over omstreden opsporingsmethoden, deels gebaseerd op de eigen ervaringen van oud-hoofdcommissaris Joop van Riessen.

Wil je het boek lezen?De IRT-infiltrant in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joop van Riessen. Lezen De IRT-infiltrant Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN