Molletje - Kleuren, knutselen en spelen met Molletje

Molletje - Kleuren, knutselen en spelen met Molletje - Zdenêk Miler | Warmolth.org

...De Tsjechische illustrator Zdenek Miler maakte ... Kleuren, knutselen en spelen met Molletje: Amazon.co.uk ... ... ... Ook kleuters kunnen nu genieten van de avonturen van het schattige molletje en samen met hem de seizoenen ontdekken. Voor elk jaargetijde is een kartonboekje met een pakkend versje. dit werk kent de volgende uitvoeringen. Hardback. ISBN 9789025757977 verschijningsdatum 01/10/2014. NUR 271 Peuterboeken Spelen met onze jeugdvriend "het Molletje"! Molletje uit de gelijknamige animatieserie, getekend door de Tjsjechische animator Zdenek Miler. Deze doos bevat een magneetbord en 27 magneet ... Kleuren, knutselen en spelen met Molletje - paperback ... ... . Deze doos bevat een magneetbord en 27 magneetjes in verschillende kleuren en vormen. Waaronder het molletje en de muis. Deze set is ideaal voor onderweg voor urenlang speelplezier. Met zijn jasje van bont. Hij graaft een gang Tien meter lang Zand op zijn kop En zand op zijn wang. Molletje kan bijna niet zien Is dat niet gevaarlijk misschien Molletje straks stoot je je kop: AU Zet dan toch voortaan je brilletje op. Clip 24 jan. 2016 - Bekijk het bord "molletje" van mieke47 op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Dieren, Zinnen schrijven en Prentenboeken. Woezel & Pip knuffel Molletje pluche 23 cm paars/bruin Woezel & Pip knuffel Molletje Met je nieuwe vriendje Molletje kan je knuffelen en spelen. Beleef samen de spannendste avonturen. Specificaties: Kleur: bruin, paars Geslacht: junior Materiaal: pluche Lengte: 23 cm Leeftijd: 6 maanden en ouder Alle boeken van Zdenêk Miler bij paagman.nl. Kleuren, knutselen en spelen met Molletje - Molletje, het molletje in de zomer navulset 3ex - Molletje Na de voorstelling is er taart met verjaardagslied, kadootjes uitpakken met leuk ritueel, daarna vrij spelen en kleuren en verkleden in het Molshuisje. De kinderen kunnen dan zelf ook hun eigen poppentheater spelen en bij Molletje in zijn huisje kruipen en hun fantasie de vrije loop laten. Duur feestje totaal 2 uur, tijd in overleg. 62 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met molletje! Alles voor jouw Baby en Kind vind je op Marktplaats. Speelgoed, baby- en kinderkleding, kinderwagens, complete babykamers, boxen en vele andere Baby- en Kinderspullen! Kleuren, knutselen en spelen met Molletje . Molletje en de sneeuwman . Molletje in de lente . Molletje in de winter . Uitgevers Gottmer Uitgevers Groep b.v. Top 33. Totaal gesloopt Grandes Lignes 5e ed havo/vwo 2 livre d'exercices Boer Boris heeft het heet Binas | 6e havo/vwo | informatieboek Nog lange niet De meeste mensen deugen. Kleuren, knutselen en spelen met Molletje . Molletje en de sneeuwman . Molletje in de lente . Molletje in de winter . Uitgevers Gottmer Uitgevers Groep b.v. Top 33. Ondergronds LvG De vlinderkamer In hechtenis De jongen, de mol, de vos en het paard De zeven zussen. Net bekeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Zdenêk Miler
DIMENSIE
4,29 MB
BESTANDSNAAM
Molletje - Kleuren, knutselen en spelen met Molletje.pdf

OMSCHRIJVING

'Kleuren, puzzelen en spelen met het molletje' is een kleurboek, puzzelboek en spelletjesboek in één, met in de hoofdrol Zdenek Miler's molletje. Het molletje van Zdenek MilerDe verrukkelijke, tijdloze prentenboeken over het molletje, die werden gemaakt in de jaren 60, zijn gebaseerd op de tekenfilms van de befaamde Kratky Studio's in Praag. De Tsjechische illustrator Zdenek Miler maakte het inmiddels wereldberoemde molletje, een grappig beestje dat in het bos woont en samen met zijn vriendjes steeds weer een nieuw avontuur beleeft.Een kleurboek, puzzelboek en speelboek in éénMet dit leuke boek kunnen kleuters ook kleuren, puzzelen en tekenen met het molletje: 96 pagina's lang spelen met hun grote held! Een mooi dik doeboek met puzzels, spelletjes, kleurplaten en heel veel meer.

Wil je het boek lezen?Molletje - Kleuren, knutselen en spelen met Molletje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Zdenêk Miler. Lezen Molletje - Kleuren, knutselen en spelen met Molletje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN