Principes van marketing, 5e editie

Principes van marketing, 5e editie - KOTLER | Warmolth.org

...hove. ISBN 9789043036252. MyLab NL; Methoden en technieken van onderzoek, ... Samenvatting boek Principes van Marketing - Knoowy ... ... Samenvatting Principes van marketing Philip Kotler, Gary Armstrong, John Saunders, Veronica Wong. Hoofdstuk 1 t/m 6. Universiteit / hogeschool. Hogeschool Inholland Uitgebreide samenvatting van Principes van marketing, 5e editie, 5e druk van G. Armstrong, P. Kotler, T. Roozenboom en Philip Kotler. ISBN: 9789043016223. Dit uittreksel van Principes van marketing, 5e editie is met zorg samengesteld en is goed te gebruiken als ondersteuning bij het studeren. Het boek is compleet samengevat. Principes van marketing, 5e editie. Phi ... bol.com | Principes van Marketing | 9789043022484 | KOTLER ... ... . Het boek is compleet samengevat. Principes van marketing, 5e editie. Philip J. Kotler. Pearson Education, 2009 - 943 pagina's. 1 Reviewen. Studieboek op hbo/wo-niveau. Wat mensen zeggen - Een review schrijven. Gebruikersrecensie - Markeren als ongepast. pokke boek. Bibliografische gegevens. Titel: Principes van marketing, 5e editie: Auteur: Philip J. Kotler: Het doel van elke marketeer is om klanten meerwaarde te bieden. Met deze zevende editie van Principes van marketing bieden we jou - onze (nieuwe) klant - meerwaarde door je op een innovatieve, brede maar ook praktische en plezierige manier kennis te laten maken met de fascinerende wereld van moderne marketing. Principes van marketing, 5e editie geeft toegang tot Marketing in practice, een online cursus gepresenteerd door Philip Kotler. Deze tweedelige leeromge-ving combineert de marketingtheorie uit het boek met praktische commen-taren en cases van diverse (inter)nationale ondernemingen. Principes van Marketing Derde Editie 9789043008211. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want wi. Zo goed als nieuw Verzenden. € 6,99 Vandaag. Bezoek website Vandaag. Bookmatch.nl Amersfoort Bezoek website. Koop Principes van marketing, 7e editie met MyLab NL van Kotler, P. met ISBN 9789043034098. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl 8 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met principes van marketing 7e editie! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Principes van marketing, 5e editie compleet samengevat. Het betreft de 5e druk door G. Armstrong, P. Kotler, T. Roozenboom en Philip Kotler. De samenvatting kan uitstekend ingezet worden als hulpmiddel tijdens uw opleiding op de hogeschool of universiteit. 17 zoekertjes voor 'principes van marketing in Boeken. Kopen en verkopen op 2dehands Samenvatting van het boek Principes van Marketing. Door Philip Kotler. Het hele boek is samengevat. Samenvatting bevat veel plaatsjes die de teksten verduidelijken. 7e Editie. ISBN: 978-90-430...

INFORMATIE

AUTEUR
KOTLER
DIMENSIE
7,64 MB
BESTANDSNAAM
Principes van marketing, 5e editie.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is de vierde editie van Principes van marketing, het toonaangevende marketinghandboek van Philip Kotler en Gary Armstrong, in de zeer succesvolle Europese bewerking van John Saunders en Veronica Wong. Dit boek biedt de lezer de meest complete en actuele inleiding in alle aspecten van moderne marketing.Met het oog op het toenemend belang van globalisering en e-business plaatsen de auteurs het marketingvaknadrukkelijk in een mondiale context. Het boek bevat onder meer ruim zestig actuele Nederlandse en Vlaamse cases. Principes van marketing past een praktisch managementperspectief toe op de diverse marketingthema's. Daarmee, en dankzij een breed palet van didactische extra's, is dit boek bij uitstek geschikt voor tal van economische en bedrijfskundige opleidingen in het hoger onderwijs. Op grond van uitgebreid marktonderzoek in de Benelux zijn in deze vierde Nederlandse editie van Principes van marketing belangrijke verbeteringen aangebracht in inhoud en structuur, illustratieve voorbeelden, praktijkmateriaal en didactiek.Op de bij het boek geleverde dvd staan videocases aan de hand waarvan studenten kunnen zien hoe marketing in de praktijk werkt bij bedrijven als MTV, Bacardi, Rabobank en Bertolli.

Wil je het boek lezen?Principes van marketing, 5e editie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur KOTLER. Lezen Principes van marketing, 5e editie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN