Een kleine geschiedenis van de economie

Een kleine geschiedenis van de economie - Niall Kishtainy | Warmolth.org

...n omdat ze uitgaande van mensen als economische elementaire deeltjes met maar 2 eigenschappen: consumeren en produceren ... Een kleine geschiedenis van de economie eBook door Niall ... ... . Pas daarna duiken er figuren op die in mensen meer zien dan een economische actor. Lees „Een kleine geschiedenis van de economie" door Niall Kishtainy verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Wat voor ons vanzelfsprekend is - neem bijvoorbeeld de aanschaf van dit boek - is voor talloze mensen op onze planeet on... Aan de hand van verrukkelijke verhalen en verrassende feiten maakt hij inzichtelijk hoe wij met behulp van economie ... Athenaeum Boekhandel | Een kleine geschiedenis van de ... ... ... Aan de hand van verrukkelijke verhalen en verrassende feiten maakt hij inzichtelijk hoe wij met behulp van economie de wereld waarin we leven beter kunnen begrijpen. Toon meer € 22,99. Op voorraad. Een kleine geschiedenis van de economie aantal. BESTEL NU. Op werkdagen voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL) € 3.95 verzending (NL ... Een kleine geschiedenis van de economie | ISBN 9789400404175 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een kleine geschiedenis van de economie; Lees een stukje uit het boek. Een kleine geschiedenis van de economie Niall Kishtainy. Nederlands | Paperback € 22,99 + 45 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. De geschiedenis van het economisch denken (ook wel de geschiedenis van de economie) betreft de ontwikkeling van de economie als wetenschappelijke discipline en gaat onder meer over de verschillende denkers en theorieën op het gebied van politieke economie en economie van de oudheid tot heden. Alhoewel de Britse filosoof Adam Smith vaak wordt gezi...

INFORMATIE

AUTEUR
Niall Kishtainy
DIMENSIE
11,69 MB
BESTANDSNAAM
Een kleine geschiedenis van de economie.pdf

OMSCHRIJVING

Wat voor ons vanzelfsprekend is - neem bijvoorbeeld de aanschaf van dit boek - is voor talloze mensen op onze planeet ondenkbaar. Voor hen is een boek gewoonweg onbetaalbaar. Waarom kan men zich in sommige landen boeken, schoolgebouwen en salarissen voor leraren veroorloven terwijl dat in andere landen niet kan? Economie is de wetenschap die precies dit soort vragen wil beantwoorden. Niall Kishtainy neemt ons mee op een reis door de tijd en laat zien hoe de mens door de eeuwen heen de economie heeft bestudeerd. Zo maken we kennis met denkers als Adam Smith, Karl Marx en John Maynard Keynes. Kishtainy legt belangrijke begrippen als 'kosten', 'concurrentie', 'arbeid' en 'kapitaal' uit en hij laat zien hoe belangrijke ontwikkelingen zoals de introductie van geld, het ontstaan van het kapitalisme en de grote recessie de loop van onze geschiedenis hebben bepaald. Aan de hand van verrukkelijke verhalen en verrassende feiten maakt hij inzichtelijk hoe wij met behulp van economie de wereld waarin we leven beter kunnen begrijpen.

Wil je het boek lezen?Een kleine geschiedenis van de economie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Niall Kishtainy. Lezen Een kleine geschiedenis van de economie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN