Wuif de mussen uit

Wuif de mussen uit - Joke van Leeuwen | Warmolth.org

...r hun betekenis en terug. Wuif de mussen uit Joke van Leeuwen - 2006 (1 ste druk) genre poëzie ... Wuif de mussen uit, Joke Van Leeuwen | Literair Nederland ... . subgenre gedichten / dichtbundel. links . Secundaire literatuur in de dbnl. Auteur Tekst In. Jaar; Nico de Boer, Tsead Bruinja, Daniël Dee, Jannah Loontjes, Thomas Möhlmann, Ilja Leonard Pfeijffer, Marja Pruis, Rob Schouten, ... De gedichten in Wuif de mussen uit lijken doorkijkjes in het dagelijks leven. Maar schijn bedriegt, want bij Joke van Leeuwen bestaat doodgewone doordeweeksheid niet: een ... Wuif de mussen uit, Joke Van Leeuwen | Literair Nederland ... . Maar schijn bedriegt, want bij Joke van Leeuwen bestaat doodgewone doordeweeksheid niet: een kinderspel is niet wat het lijkt, een contactadvertentie blijkt een raadsel en zelfs met het hiernamaals is gesjoemeld. Beoordeling: De gedichten in Wuif de mussen uit lijken doorkijkjes in het dagelijks leven. Maar schijn bedriegt, want bij Joke van Leeuwen bestaat doodgewone doordeweeksheid niet: een kinderspel is niet wat het lijkt, een contactadvertentie blijkt een raadsel en zelfs met het hiernamaals is gesjoemeld. Dus hink-stap-springen we door deze bundel van zinnen naar hun betekenis en terug. De prachtige Wuif de mussen uit / druk 1: gedichten en beelden (Joke van Leeuwen) ISBN: 9789021473024 - Broché, Ausgabe: 1, Label: Singel Uitgevers, Singel Uitgevers, Produktgruppe: Book, Publiziert: 2016-01-01, Studio: Singel UitgeversVergelijken - Wuif de mussen uit / druk 1: gedichten en beelden ... De gedichten in Wuif de mussen uit lijken doorkijkjes in het dagelijks leven. Maar schijn bedriegt, want bij Joke van Leeuwen bestaat doodgewone doordeweeksheid niet: een kinderspel is niet wat het lijkt, een contactadvertentie blijkt een raadsel en zelfs met het hiernamaals is gesjoemeld. OMSCHRIJVING. De gedichten in Wuif de mussen uit lijken doorkijkjes in het dagelijks leven. Maar schijn bedriegt, want bij Joke van Leeuwen bestaat doodgewone doordeweeksheid niet: een kinderspel is niet wat het lijkt, een contactadvertentie blijkt een raadsel en zelfs met het hiernamaals is gesjoemeld. De gedichten in Wuif de mussen uit lijken doorkijkjes in het dagelijks leven. Maar schijn bedriegt, want bij Joke van Leeuwen bestaat doodgewone doordeweeksheid niet: een kinderspel is niet wat het lijkt, een contactadvertentie blijkt een raadsel en zelfs met het hiernamaals is gesjoemeld. Wuif de mussen uit. Short List VSB Poetry Award; Share on Facebook; Van Leeuwen at her delightful best. NRC - De onervarenen (2015) Beautiful sentences and observations. DE STANDAARD - De onervarenen (2015) Powerful - full of telling scenes. NRC - Feest van het begin (2012) De gedichten in Wuif de mussen uit lijken doorkijkjes in het dagelijks leven. Maar schijn bedriegt, want bij Joke van Leeuwen bestaat doodgewone doordeweeksheid niet: een kinderspel is niet wat het lijkt, een contactadvertentie blijkt een raadsel en zelfs met het hiernamaals is gesjoemeld....

INFORMATIE

AUTEUR
Joke van Leeuwen
DIMENSIE
7,57 MB
BESTANDSNAAM
Wuif de mussen uit.pdf

OMSCHRIJVING

De gedichten in Wuif de mussen uit lijken doorkijkjes in het dagelijks leven. Maar schijn bedriegt, want bij Joke van Leeuwen bestaat doodgewone doordeweeksheid niet: een kinderspel is niet wat het lijkt, een contactadvertentie blijkt een raadsel en zelfs met het hiernamaals is gesjoemeld. Dus hink-stap-springen we door deze bundel van zinnen naar hun betekenis en terug. De prachtige beelden die Joke van Leeuwen erbij maakte, bieden houvast in deze eigenzinnige, onalledaagse wereld-in-woorden.

Wil je het boek lezen?Wuif de mussen uit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joke van Leeuwen. Lezen Wuif de mussen uit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN