De Minpins Luisterboek op CD

De Minpins Luisterboek op CD - Roald Dahl | Warmolth.org

...rie keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury: met 'Matilda' (1989), 'Ieorg Idur' (1991) en 'De Minpins' (1993) ... bol.com | Het grote Luisterboek voor op reis, Roald Dahl ... ... . In 2016 verkoos het kinderboekenpanel van DWDD 'De GVR' tot Kinderboek van het jaar. Roald Dahl schreef al zijn boeken in een schuurtje op zijn landgoed in Great Missenden, een dorp niet ver van Londen. De Minpins Luisterboek op CD. 12,95. Verkoop door amerigo. Luisterboek Paul Biegel; Juttertje Tim (luisterboek) 8,25. Verkoop door Dinky Store ... Dit CD Luisterboek is uniek [leuk vormgeven dus geen punten maar iets grappigs] * ... De jongen die met dieren praatte - 1cd Luisterboek - Roald ... ... . Verkoop door Dinky Store ... Dit CD Luisterboek is uniek [leuk vormgeven dus geen punten maar iets grappigs] * want het maakt van elke autorit een feest maar ook een druilerige dag wordt opgeluisterd met de opgewekte verhalen op deze cd's * want het bevat verhalen voor kinderen en volwassen * vanwege de afwisseling tussen lange en korte verhalen voor lange en korte reizen De Minpins Luisterboek op CD (1) 12,95. Annie M.G. Schmidt; Pluk van de Petteflet (218) 24,99. Roald Dahl; Joris en de geheimzinnige toverdrank - L...

INFORMATIE

AUTEUR
Roald Dahl
DIMENSIE
7,91 MB
BESTANDSNAAM
De Minpins Luisterboek op CD.pdf

OMSCHRIJVING

Kleine Heintje wil graag naar buiten, maar buiten is het Woud van het Kwaad. Heintje gaat toch het Woud in. Al gauw zit de roodgloeiende, rookspuwende rapschranzer achter hem aan.Kleine Heintje wil graag naar buiten, maar buiten is het Woud van het Kwaad. Heintje gaat toch het Woud in. Al gauw zit de roodgloeiende, rookspuwende rapschranzer achter hem aan. Wacht u voor het Woud van het Kwaad! Verloren is al wie daar binnengaat! Kleine Heintje had schoon genoeg van niks doen. Hij verlangde er vurig naar op onderzoek te gaan in het grote donkere bos, het Woud van het Kwaad. Alle waarschuwingen voor wangdoedels, hoornnokkers, knotszwabbers, monsterlijke drochten en nog gevaarlijker beesten, slaat hij in de wind. Hij gaat het tuinhek door en het bos in... Daarbinnen ontmoet hij de merkwaardige Minpins, die in doodsangst leven voor het afgrijselijke monster dat ooit iemand verzonnen heeft, de roodgloeiende, rookspuwende rapschranzer. En het is kleine Heintje die, met heel bijzondere hulp van de Minpins zelf, een plan bedenkt om het gevreesde monster te verslaan, en die grote held wordt! Voorgelezen door Jan Meng.

Wil je het boek lezen?De Minpins Luisterboek op CD in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roald Dahl. Lezen De Minpins Luisterboek op CD Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN