Het hout

Het hout - Jeroen Brouwers | Warmolth.org

... Welkom op de website van kindcentrum In het Hart van het Hout ... Het hout — Internationaal Theater Amsterdam ... . Ons kindcentrum is ontstaan uit een fusie van drie scholen in de Helmondse wijk Mierlo-Hout; de Jorisschool, het Baken en de st. Odulfusschool. Het hout wordt afhankelijk van zijn natuurlijke omgeving gedroogd en wordt zo behandeld dat het bruikbaar is in vochtgehaltes van 20-25%. Voordelen van gedroogd hout: Houtaantasters kunnen niet gedijen in hout met een laag vochtgehalte. Veel insecten die van hout houden, kunnen alleen in groen hou ... GevenHout - Scheuren in het hout ... . Veel insecten die van hout houden, kunnen alleen in groen hout leven. 'Het Hout' is Brouwers' afrekening met zijn jeugdjaren in een katholiek jongenspensionaat. En al lees ik overal zeer lovende recensies en staat het boek in vele lijstjes op de eerste plaats, zelf ben ik minder enthousiast. Het beeld van het pensionaat bij een franciscaner kloosterorde is - voor mij- té ongenuanceerd, te zwart-wit. Samenvatting 'Het hout' van Jeroen Brouwers geeft een indringend beeld van de misdaden en de hypocrisie in de roomse kerk, die heden nog de verontwaardiging en frustratie oproepen van wie er het slachtoffer van zijn geweest. Wat is de dikte van het hout? Voor elk formaat foto op Berkenplex gebruiken wij hout met een dikte van 9mm en voor elk formaat foto op Vurenhout gebruiken wij hout met een dikte van 3,6 cm. Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact op met onze klantenservice. Inschrijven voor nieuwsbrief . Het hout goed drogen. Verder zal goed gedroogd hout wel krimpen maar daarna minder werken omdat het helemaal droog is. Dit zal op een gelijkmatige manier moeten gebeuren. Legt u het hout namelijk bij een kachel of iets wat het hout snel droogt, dan zullen er snel scheuren en/of krommingen in het hout komen. Het Hout 57 is gelegen in de buurt Kop van Oost. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Welkom bij BENU Apotheek 't Hout. Wij staan met veel plezier voor u klaar en helpen u graag verder. U kunt bij ons terecht voor vragen en advies over uw medicijngebruik. Daarnaast maken wij uw medicijnen klaar en controleren of deze medicijnen passen bij uw persoonlijke gezondheidssituatie. Uw vragen over medicijnen Wij leveren hout, bouwmaterialen, plaatmateriaal en bevestigingsmaterialen. Onze actuele voorraad kunt u bekijken op onze voorraadpagina. Ook voor andere bouwmaterialen kunt u bij ons terecht! vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Iets niet gevonden of zoekt u iets? Neem dan gerust contact met ons op. Wist u dat? Nu ook verkrijgbaar bij ons!...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Brouwers
DIMENSIE
5,42 MB
BESTANDSNAAM
Het hout.pdf

OMSCHRIJVING

WINNAAR ECI LITERATUURPRIJS 2015In een door kloosterlingen geleid jongenspensionaat vindt in de jaren vijftig van de vorige eeuw seksueel misbruik, sadisme en vernedering plaats.Broeder Bonaventura is er getuige van en zwijgt zoals iedereen. Maakt dit hem medeplichtig?'Het hout' geeft een indringend beeld van de misdaden en de hypocrisie in de roomse kerk, die heden nog de verontwaardiging en frustratie oproepen van wie er het slachtoffer van zijn geweest.

Wil je het boek lezen?Het hout in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Brouwers. Lezen Het hout Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN