De voorleesboot

De voorleesboot - Marianne Busser | Warmolth.org

...het grappige verhaaltjes, zoals een nijlpaard met spullen op zijn rug of het jongetje dat een gat uit zijn onderbroek knipte ... bol.com | De voorleestrein, Onbekend | 9789048837496 | Boeken ... . Welkom in de voorleesboot, wie zijn er allemaal aan boord? Een kleermaker, een danseres en zelfs een astronaut. Allemaal vertellen ze leuke, gekke en grappige versjes, over bijvoorbeeld een nijlpaard met al zijn spullen op zijn rug, een muisje dat wil gaan kamperen en een pauw zonder veren. Een heel fijn voorleesboek voor kleine kinderen. Korte versjes, leuk geschreven. Veel afwisseling. Gehad voor de verjaarda ... De voorleesboot door Marianne Busser - 9789048842186 - bij ... ... . Een heel fijn voorleesboek voor kleine kinderen. Korte versjes, leuk geschreven. Veel afwisseling. Gehad voor de verjaardag van de jongste (2), maar ook de oudste (4) is er dol op. Direct nog een keer aangeschaft om cadeau te doen aan vrienden. Op de voorleesboot lezen alle gasten een grappig versje voor over hun beroep. Zo vertelt de de dierendokter over Tippie de puppy die in de kamer plaste en de verkoopster over een pauw die zijn veren verkocht. Met veel grappige kleurenillustraties. Vanaf ca. 3 t/m 5 jaar. De voorleesboot. Let op: dit is een voorleesboek voor uw kind.Hardcoverover het verhaalWelkom op de voorleesboot. Zit iedereen al klaar? Dan sluit de... 9789048842186 - De voorleesboot door Marianne Busser.. Welkom in de voorleesboot, wie zijn er allemaal aan boord? Een kleermaker, een danseres en zelfs een astronaut. Allemaal vertellen ze leuke, gekke en grappige versjes, over bijvoorbeeld een nijlp.. De danseres, de astronaut en ook de timmerman lezen graag iets grappigs voor want daar word je vrolijk van! Review van de Voorleesboot. Op de voorkant van het boek zie ik een tekening die vol beweging zit en meteen waan ik mij op de boot. "Voel je de golven?" vraag ik ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne Busser
DIMENSIE
5,50 MB
BESTANDSNAAM
De voorleesboot.pdf

OMSCHRIJVING

Vaar je mee met de Voorleesboot?Welkom in de voorleesboot, wie zijn er allemaal aan boord? Een kleermaker, een danseres en zelfs een astronaut. Allemaal vertellen ze leuke, gekke en grappige versjes, over bijvoorbeeld een nijlpaard met al zijn spullen op zijn rug, een muisje dat wil gaan kamperen en een pauw zonder veren. Af en toe moet de boot even naar de kade, daarna kunnen we weer verder lezen. Voorleesplezier gegarandeerd!

Wil je het boek lezen?De voorleesboot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Busser. Lezen De voorleesboot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN