Zo begrijpen ze je wel!

Zo begrijpen ze je wel! - Ellen Steffens | Warmolth.org

...jk ook minder gefrustreerd en ongeduldig zijn, als je begrijpt dat je kind je dit niet aandoet, maar dat het juist zijn/haar best doet ... Zo begrijpen ze je wel! door Ellen Steffens, Estrella ... ... . Onderneem positieve stappen: ... Zo begrijpt je hond je ... De band tussen jou en je hond kan zelfs zo sterk zijn dat die harige rakker precies weet hoe ... goed gemanierd en als je naar ze kijkt moet je eigenlijk wel lachen. Zo leren millennials: begrijpen om te begeleiden In mijn werk kom ik vaak managers tegen die moeite hebben met het begrijpen en ... Ze worden ook wel Generatie Y, ... Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat we je herkennen als je terugkeert op onze website zodat je n ... Zo begrijpen ze je wel! - Frankwatching Boeken ... ... Ze worden ook wel Generatie Y, ... Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat we je herkennen als je terugkeert op onze website zodat je niet opnieuw je voorkeuren hoeft aan te geven of hoeft in te loggen als je dat ... Je kunt je misschien wel voorstellen dat veel conflicten in een relatie ontstaan omdat de manier waarop mannen en vrouwen problemen oplossen zo verschillend is. Dit zorgt vaak voor verwarring en het: " hij begrijpt me niet gevoel....

INFORMATIE

AUTEUR
Ellen Steffens
DIMENSIE
9,44 MB
BESTANDSNAAM
Zo begrijpen ze je wel!.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek leert je in de communicatie met anderen het zekere voor het onzekere te nemen en altijd te toetsen of jij begrijpt wat de ander bedoelt en omgedraaid. Want andere mensen zijn echt anders! En voor je het weet, praat je langs elkaar heen, ontstaan er misverstanden of erger nog, fikse irritaties. Om met al die verschillende mensen te kunnen communiceren en relaties te onderhouden, is het van belang dat je bewust verschillende technieken en vaardigheden kunt inzetten.In Zo begrijpen je ze wel! komen de meest gangbare theorieën over communicatie aan de orde. Daarnaast bespreken de auteurs drie toonaangevende modellen: de RET, het communicatiemodel van Schulz von Thun en de Roos van Leary. De verbindingen die de auteurs leggen tussen deze modellen maakt dit boek zo waardevol: ze geven je de bagage om tijdens moeilijke gesprekken te kunnen kiezen uit diverse gedragsmogelijkheden en de manier waarop je iets kunt aanpakken.Na het lezen van dit boek weet je hoe je het beste kunt communiceren als het er echt toe doet. Het resultaat is dat je zelfverzekerd gesprekken ingaat, een positieve en gelijkwaardige gesprekspartner bent en goede relaties weet op te bouwen en onderhouden.

Wil je het boek lezen?Zo begrijpen ze je wel! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ellen Steffens. Lezen Zo begrijpen ze je wel! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN