Superjuffie komt in actie

Superjuffie komt in actie - Janneke Schotveld | Warmolth.org

...and. Wanneer er een dier in nood is, verandert ze in Superjuffie! Het is ... SuperJuffie komt in actie ... ... Janneke Schotveld (Lelystad, 3 maart 1974) is een Nederlandse kinderboekenschrijver.In 2018 kwam de film Superjuffie uit, die is geschreven op het in 2011 uitgegeven gelijknamige boek van Schotveld. Superjuffie komt in actie van janneke schotveld onwijs leuk boek in de serie van superjuffie het boek is als nieuw, er staat allee. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 7,50 22 mei. '20. Krommenie ... bol.com | Superjuffie 2 - Superjuffie komt in actie ... ... . Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 7,50 22 mei. '20. Krommenie 22 mei. '20. deborah Krommenie. Superjuffie! & Superjuffie komt in actie - Janneke Schotveld. Janneke Schotveld, auteur van de Superjuffie-serie, schrijft het Kinderboekenweekgeschenk 2017! Maak kennis met de grappigste juf van de hele wereld! Juf Josje lijkt een gewone juf, maar er is iets bijzonders met haar aan de hand. Wanneer er een dier in nood is, verandert ze in Superjuffie! Superjuffie komt in actie! Superjuffie komt in actie! Het is zomervakantie en juf Josje verheugt zich op een paar luie weken. Dan blijkt dat de burgemeester plannen heeft om het Stadspark, waar ook haar huisje staat, te vernieuwen. Superjuffie komt in actie!? Je vindt het bij Lobbes. Voor 23:59 besteld is de volgende werkdag al in huis! Juf Josje lijkt een gewone juf, maar er is iets bijzonders met haar aan de ... In deel twee, 'Superjuffie komt in actie!' heeft de burgemeester plannen om het Stadspark, waarin het huis van juf Josje staat, te vernieuwen. Hij wil een oude eik kappen en vervangen door zogenaamde 'Nieuwe Natuur': nepnatuur. Superjuffie komt in actie direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Superjuffie Komt In Actie. €13.99. Vind winkel. Laat meer zien Dit artikel is online uitverkocht. Bekijk de winkelvoorraad voor de beschikbaarheid in de winkel. Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, volgende dag in huis. Al vanaf € 20 voor € 4,99 bezorgd. Gratis verzending ... Lees „Superjuffie komt in actie" door Janneke Schotveld verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Janneke Schotveld, auteur van de Superjuffie-serie, schrijft het Kinderboekenweekgeschenk 2017! Maak kennis met de grapp... Het boek Superjuffie komt in actie! sluit wat leef- en belevingswereld betreft aan bij kinderen vanaf 7 jaar. Vanaf deze leeftijd zullen kinderen opkijken tegen de heldendaden die juf Josje verricht en erg moeten lachen om haar ondeugende en ondoordachte acties, zoals wanneer ze inbreekt bij de burgemeester. Lees ...

INFORMATIE

AUTEUR
Janneke Schotveld
DIMENSIE
3,60 MB
BESTANDSNAAM
Superjuffie komt in actie.pdf

OMSCHRIJVING

Lekker lezen ondanks dyslexieDit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.Maak kennis met de grappigste juf van de hele wereld!Juf Josje lijkt een gewone juf, maar er is iets bijzonders met haar aan de hand. Wanneer er een dier in nood is, verandert ze in Superjuffie!Superjuffie komt in actie!Het is zomervakantie en juf Josje verheugt zich op een paar luie weken. Dan blijkt dat de burgemeester plannen heeft om het Stadspark, waar ook haar huisje staat, te vernieuwen. Hij wil de 200-jarige eik vervangen door `Nieuwe Natuur. De burgemeester is supertrots op dit technologische hoogstandje. Hoewel deze nepnatuur nauwelijks van de echte te onderscheiden is, ontdekt Superjuffie al snel dat deze giftig is. Ze heeft haar handen vol aan het redden van dieren die er per ongeluk van gegeten hebben. Hoe kan ze voorkomen dat de plannen doorgaan?Met vrolijke illustraties van Annet Schaap!

Wil je het boek lezen?Superjuffie komt in actie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janneke Schotveld. Lezen Superjuffie komt in actie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN