Het sprookjesboek van Isak

Het sprookjesboek van Isak - Sandra Isaksson | Warmolth.org

...en. Het sprookjesboek van Isak is €12,95 ... Het sprookjesboek van Isak [recensie] ... . Een normale prijs voor een speciaal boek.-X-Annelon . Tags : boekreview sprookjes sprookjesboek. previous article. Knutselen: Sneeuwpop in de winter next article. Review: SES my first, Color ball Ook Leuk! Boekreview: Het schaap dat een ei uitbroedde. 5-okt-2017 - Het Sprookjesboek van ISAK staat vol leuke sprookjes en volksverhalen. Benieuwd wat we er van vonden? En van het Vriendenboek? Lees onze review! Productinformatie Het sprookjesboek van Isak. In dit voorleesboek vind je sprookjes en ... Het sprookjesboek van ISAK (With images) | Fairy tales ... ... . In dit voorleesboek vind je sprookjes en volksverhalen, opgefrist en in een prachtig nieuw jasje gestoken door de internationaal bekende illustrator en ontwerper Sandra Isaksson (ISAK). Om telkens weer voor te lezen en samen met je kind naar de prachtige platen te kijken. Het sprookjesboek van Isak ... ... Nov 16, 2015 - maakt je leven makkelijker en leuker In dit voorleesboek vind je sprookjes en volksverhalen, opgefrist en in een prachtig nieuw jasje gestoken door de internationaal bekende illustrator en ontwerper Sandra Isaksson (ISAK). Om telkens weer voor te lezen en samen met je kind naar de prachtige platen te kijken. En zo samen nieuwe herinneringen te maken die je voor altijd kunt koesteren. Het sprookjesboek. Het Sprookjesboek van ISAK is een boek vol met leuke herkenbare, opgefriste sprookjes met enorm fijne illustraties van internationaal bekende illustrator en ontwerper Sandra Isaksson (ISAK). Samen lezen of voorlezen en zo samen leuke momentjes beleven. Geloof me, dat is kostbaar. Via deze link kan Het sprookjesboek van Isak. Auteur(s) Sandra Isaksson Redacteur(s) Monique van den Heuvel Vertaler(s) Gerard Janssen. NUR code(s) 277 Verhalen en sprookjes Uitgever(s) Snor, Uitgeverij. Taal Nederlands Vers. datum 21/09/2015 NSTC 500064624. Bestel Het sprookjesboek van Isak van Sandra Isaksson. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het sprookjesboek van isak van Snor. Voor 13:00 besteld = direct verzonden v.a. €50 gratis verzending Gratis inpakservice! Het sprookjesboek van Isak | ISBN 9789463140041 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In dit voorleesboek vind je sprookjes en volksverhalen, opgefrist en in een prachtig nieuw jasje gestoken door de internationaal bekende illustrator en ontwerper Sandra Isaksson (ISAK). O...

INFORMATIE

AUTEUR
Sandra Isaksson
DIMENSIE
3,57 MB
BESTANDSNAAM
Het sprookjesboek van Isak.pdf

OMSCHRIJVING

In dit voorleesboek vind je sprookjes en volksverhalen, opgefrist en in een prachtig nieuw jasje gestoken door de internationaal bekende illustrator en ontwerper Sandra Isaksson (ISAK). Om telkens weer voor te lezen en samen met je kind naar de prachtige platen te kijken. En zo samen nieuwe herinneringen te maken die je voor altijd kunt koesteren.

Wil je het boek lezen?Het sprookjesboek van Isak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sandra Isaksson. Lezen Het sprookjesboek van Isak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN