Tienergids - Respect geven en krijgen, hoe doe je dat?

Tienergids - Respect geven en krijgen, hoe doe je dat? - Stephane Clerget | Warmolth.org

...en en krijgen, hoe doe je dat? Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Tienergids - Respect geven en krijgen, hoe doe je dat? Praktische Bedrijfseconomie; Ergotherapie in de psychiatrie; Leidraad voor het verstand; Bestaat God? Antwoord op de vraag naar God in deze tijd; Zo zien de mensen het graag; Wijkend verleden; Noodlot; Mas is meer; Alle verhalen van Olivier B ... Tienergids Respect geven en krijgen, hoe doe je dat ... ... . Bommel en Tom Poes 58 - Daar steekt iets achter Maar hoe zorg je ervoor dat deze feedback de gewenste resultaten oplevert? Door de regels van feedback geven en ontvangen in acht te nemen, leer je het meeste van elkaar en verhoog je het werkplezier en de productiviteit. Regels van feedback geven. Voordat je feedback gaat geven, is het goed om te bedenken of het werkelijk om feedback gaat. Naast hooggevoeligheid zijn er n ... Deltas Tienergids Respect geven en krijgen, hoe doe je dat ... ... . Bommel en Tom Poes 58 - Daar steekt iets achter Maar hoe zorg je ervoor dat deze feedback de gewenste resultaten oplevert? Door de regels van feedback geven en ontvangen in acht te nemen, leer je het meeste van elkaar en verhoog je het werkplezier en de productiviteit. Regels van feedback geven. Voordat je feedback gaat geven, is het goed om te bedenken of het werkelijk om feedback gaat. Naast hooggevoeligheid zijn er nog een aantal onderwerpen die in deze serie aan bod komen, namelijk: beter leren, zelfvertrouwen, ADHD, respect geven en krijgen en omgaan met stress. Tienergids: Help! Het delen van verantwoordelijkheden betekent dat je je niet meer achter een ander kunt verschuilen. Loyaliteit aan elkaar is een essentiële voorwaarde. Je staat voor elkaar in en laat niet een ander de kastanjes uit het vuur halen. Daarom moet ieders betrokkenheid volkomen duidelijk zijn. Samen iets voor elkaar krijgen kan zeer bevredigend zijn. Productinformatie Tienergids - Respect geven en krijgen, hoe doe je dat? - Of je nu een jongen of een meisje bent, je kunt overal te weinig respect krijgen: thuis, op straat, op school......

INFORMATIE

AUTEUR
Stephane Clerget
DIMENSIE
3,22 MB
BESTANDSNAAM
Tienergids - Respect geven en krijgen, hoe doe je dat?.pdf

OMSCHRIJVING

- Of je nu een jongen of een meisje bent, je kunt overal te weinig respect krijgen: thuis, op straat, op school... Zul je dan helemaal nooit gerespecteerd worden? Jawel, want respect krijgen kun je leren!- Dit boek staat boordevol advies over hoe je je het best kunt gedragen in situaties waarin je onvoldoende respect krijgt. Bovendien geeft het je praktische tips en ideeën zodat je op elk moment van de dag een manier van doen, praten en zijn kunt aannemen om assertief te zijn en respect af te dwingen. - De juiste houding is alles wat je nodig hebt om met respect behandeld te worden!

Wil je het boek lezen?Tienergids - Respect geven en krijgen, hoe doe je dat? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephane Clerget. Lezen Tienergids - Respect geven en krijgen, hoe doe je dat? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN