Een andere kijk op ziekte en gezondheid

Een andere kijk op ziekte en gezondheid - Geert Thyssen | Warmolth.org

...en en soms ook de patiënt lastig maken. Ze zeuren, worden agressief of communiceren onhandig ... Andere kijk op ziekte en gezondheid | Facebook ... . Het boek een "Andere kijk op ziekte en gezondheid" wil meer de focus leggen op gezondheid en de rol die een persoon hier zelf in kan spelen. De mentale kracht en het diepere aanvoelen zorgen voor het echte "heel-worden". Medicijnen of natuurlijke middelen zijn maar een hulpmiddel ter ondersteuning. Bio. Meer en meer mensen worden geteisterd door een of andere 'ziekte'. Vaak leggen we ons lot in handen van een externe behandelaar waardoor echte 'genezing' niet ... een Andere Kijk op Ziekten | Daisha de Wijs ... . Vaak leggen we ons lot in handen van een externe behandelaar waardoor echte 'genezing' niet zo snel gevonden wordt. Geert Thyssen vertrok vanuit zijn eigen ervaring voor het schrijven van dit 'genezende' boek. Het geeft ons een verfrissende en meer heldere kijk op gezondheid en ziek U kunt bij AquaSund terecht voor begeleiding van de ziekte van Parkinson. Top. Etenswijs, het (R ... Blender de soep met de staafmixer of in de keukenmachine. Breng de soep op smaak met zout en peper en roer er nog een flinke scheut olijfolie door. Garneer naar wens met uitgebakken ... een andere kijk op Gezondheid. Specialisatie ziekte ... Dit komt doordat er bij ZangFu op een holistische manier naar de aandoening en ook naar de gezondheid wordt gekeken. Dat kan ingewikkeld klinken, maar is juist erg eenvoudig. Neem bijvoorbeeld een blad aan een plant. Als het blad geel wordt terwijl het nog geen herfst is, is dit geen goed teken....

INFORMATIE

AUTEUR
Geert Thyssen
DIMENSIE
7,89 MB
BESTANDSNAAM
Een andere kijk op ziekte en gezondheid.pdf

OMSCHRIJVING

Meer en meer mensen worden geteisterd door een of andere 'ziekte'. Vaak leggen we ons lot in handen van een externe behandelaar waardoor echte 'genezing' niet zo snel gevonden wordt. Geert Thyssen vertrok vanuit zijn eigen ervaring voor het schrijven van dit 'genezende' boek. Het geeft ons een verfrissende en meer heldere kijk op gezondheid en ziekte. Misschien is de manier waarop wij geleerd hebben om te kijken naar ziekte immers teveel beïnvloed door commerciële belangen, met een heel grote focus op symptoombestrijding. Misschien vormen die symptomen net het bewijs dat je lichaam goed reageert en dat de heling of zelfregeneratie al bezig is. Je kan je lichaam dan zien als het signaalgevend instrument. Iets verdient speciale aandacht, iets werd teveel uit balans getrokken. De sleutel tot genezing heb je dus zelf in handen door anders te kijken naar ziekte. Veel heeft te maken met hardnekkige patronen die je kan veranderen door meer inzicht te krijgen in jezelf. Daarom ziet psycholoog, bachbloesemconsulent en herborist Geert Thyssen HIV eerder als een positieve vriend want HIV opende hem de ogen en zowaar... een heel nieuw en boeiend universum kwam tevoorschijn!

Wil je het boek lezen?Een andere kijk op ziekte en gezondheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geert Thyssen. Lezen Een andere kijk op ziekte en gezondheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN