De voorleesboot

De voorleesboot - Marianne Busser | Warmolth.org

... aan boord? Een kleermaker, een danseres en zelfs een astronaut ... bol.com | De voorleestrein, Onbekend | 9789048837496 | Boeken ... . Allemaal vertellen ze leuke, gekke en grappige versjes, over bijvoorbeeld een nijlpaard met al zijn spullen op zijn rug, een muisje dat wil gaan kamperen en een pauw zonder veren. Af en toe moet de boot even naar de kade, daarna ... Welkom in de voorleesboot, wie zijn er allemaal aan boord? Een kleermaker, een danseres en zelfs een astronaut. Allemaal vertellen ze leuke, gekke en grappige versjes, over ... De voorleesboot door Marianne Busser - 9789048842186 - bij ... ... . Allemaal vertellen ze leuke, gekke en grappige versjes, over bijvoorbeeld een nijlpaard met al zijn spullen op zijn rug, een muisje dat wil gaan kamperen en een pauw zonder veren. Welkom in de voorleestrein wie reist er met ons mee? iemand leest een versje voor in iedere coupé de bakker en de brandweerman en zelfs de koningin die stappen met dit voorleesboek ons leuke treintje in als iedereen is ingestapt vertrekken we meteen de conducteur roept: sla maar om naar versje nummer één! De Jong Boeken - nieuwe en tweedehands boekenTitel: De voorleesbootAuteur: Marianne BusserUitgever: MoonISBN13: 9789048842186Hardcover, januari 2018, 32 pagina'sConditie: nieuw exemplaarTrefwoorden: prentenboekenCode: 01MW003384Welkom in de voorleesboot, wie zijn er allemaal aan boord? Een kleermaker, een danseres en zelfs een astronaut....

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne Busser
DIMENSIE
6,95 MB
BESTANDSNAAM
De voorleesboot.pdf

OMSCHRIJVING

Vaar je mee met de Voorleesboot?Welkom in de voorleesboot, wie zijn er allemaal aan boord? Een kleermaker, een danseres en zelfs een astronaut. Allemaal vertellen ze leuke, gekke en grappige versjes, over bijvoorbeeld een nijlpaard met al zijn spullen op zijn rug, een muisje dat wil gaan kamperen en een pauw zonder veren. Af en toe moet de boot even naar de kade, daarna kunnen we weer verder lezen. Voorleesplezier gegarandeerd!

Wil je het boek lezen?De voorleesboot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Busser. Lezen De voorleesboot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN