Je huiswerk maken zonder ziek te worden

Je huiswerk maken zonder ziek te worden - Walter Dons | Warmolth.org

...nwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Samen kom je als ouder en kind verder! Als school adviseren we het boekje: 'je huiswerk maken zonder ziek te worden ... Je huiswerk maken zonder ziek te worden - centrum ZitStil ... .' Van Walter Dons, om samen (met uw kind) te kijken welke aanpak en manier van plannen het beste aansluit bij uw kind. Het is een praktisch boekje waarin veel tips staan om huiswerk aan te pakken. Je huiswerk maken zonder ziek te worden | ISBN 9789059324121 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een doe-boek met praktische tips. Gebruik het bij kinderen tussen acht en twaalf jaar samen met je kind als ondersteuning. Maa ... Uitgeverij Schoolsupport - Mijn menu - lesmateriaal en ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een doe-boek met praktische tips. Gebruik het bij kinderen tussen acht en twaalf jaar samen met je kind als ondersteuning. Maar besef dat de verantwoordelijkheid om dit allemaal te doen bij deze leeftijdsgroep nog niet bij hen gelegd kan worden. Voor kinderen vanaf twaalf jaar staan er zeer bruikbare tips in voor meer orde, maar hoedt u voor de ambitie om alles uit dit boek stipt te willen ... Het mooiste meisje van de school worden. Het gaat om meer dan alleen je uiterlijk als je het 'mooiste meisje van je school' wilt zijn. Als je goed voor je lichaam zorgt door gezond te eten, te sporten en je huid en nagels te verzorgen ga... Het kleurenmonster Fien is een vijfhoekje Je huiswerk maken zonder ziek te worden Lach & Leer Zeg vaarwel tegen uitstel! Rust en geluk. Rust in uitvoering Ontwerp je eigen leven Ik ... Het huiswerk diende volgens hem schriftelijk werk te zijn, het moest in het verlengde van de les liggen en mocht geen resumé van de les zijn. Daarnaast gaf hij aan dat wanneer de schooltijd voldoende was voor het werk dat gedaan moest worden, er spaarzaam omgegaan moest worden met huiswerk. Het doel was dus niet 'meer' werk. Mocht er dan ... Je huiswerk maken zonder ziek te worden Walter Dons • Boek • paperback. Samenvatting . niet beschikbaar . Productinformatie . Binding: Paperback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat: 131mm x 178mm Aantal pagina's: 96 Uitgeverij ... "Stoppen met huiswerk maken jij, NU je bed in!" ... hoge cijfers zijn een must-have om toegelaten te worden tot een universiteit. Zonder uni later geen goeie baan, ... maar een schooldag van 14 uur en dan ook nog thuis tot 's avonds laat blokken gaat toch echt te ver!!! Het is gewoon ziek!...

INFORMATIE

AUTEUR
Walter Dons
DIMENSIE
9,30 MB
BESTANDSNAAM
Je huiswerk maken zonder ziek te worden.pdf

OMSCHRIJVING

Je huiswerk maken zonder ziek te worden 1e druk is een boek van Walter Dons uitgegeven bij Schuyt & Co van Halewyck. ISBN 9789059324121 Weer een huistaak om te maken. Tegen morgen twee lessen om te leren. En dan is er nog die langlopende taak! Zie jij er ook zo tegenop? Dit boekje helpt... Je huiswerk maken zonder ziek te worden! Hier vind je hoe je die lessen en huistaken kunt aanpakken. _ Plannen op een week- en dagrooster. _ Met 7 tips werken aan de ideale werkplek. _ Het leren van teksten, schema's, losse gegevens, woordenschat... _ Huiswerk aanpakken met een structuur. _ Leren met ezelsbruggetjes... _ Met langlopende taken aan de slag gaan. _ Aandacht geven aan pauze, ontspanning en lichaamsbeweging. _ Controleren van je werk en nadenken over je aanpak. _ En nog veel meer. Je vindt in het hele boek veel tips om je huiswerk aan te pakken. Om het jou gemakkelijk te maken zijn er schema's, roosters en structuren opgenomen. Ook een geheime proefwerkhandleiding mocht niet ontbreken. Ouders en leraren zullen in dit boekje ook heel wat tips vinden om hun kinderen en leerlingen met raad en daad bij te staan. Het boekje helpt kinderen, ouders en leraren met huiswerk aan de slag te gaan zonder ziek te worden.

Wil je het boek lezen?Je huiswerk maken zonder ziek te worden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Walter Dons. Lezen Je huiswerk maken zonder ziek te worden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN