Over Dieren 162 - De landschildpad

Over Dieren 162 - De landschildpad - Sandra Hermans | Warmolth.org

...ssen de 10 en 50 cm groot worden, vergis je daar niet in! Als je een schildpad koopt zijn ze nog heel klein, maar schildpadden groeien uit tot grote dieren die veel ruimte nodig hebben ... Landschildpadden, C. Adrian | 9789052101446 - bol.com | de ... ... . Huisvesting van een landschildpad. Een landschildpad is het beste binnen te houden in een groot terrarium of aquarium. Voor de lengte ... De landschildpad. Details ... In dit boek vindt u veel informatie over het dier zelf, maar ook over de juiste huisvesting, verzorging, voeding, voortplanting en gezondheid. ... Dit boek gaat vrij uitgebreid op deze materie in. Een ander leuk aspect van het houden van dieren is de voortplanting. 36 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met landschildpad! Ko ... De landschildpad - vanstockum.nl ... . ... Dit boek gaat vrij uitgebreid op deze materie in. Een ander leuk aspect van het houden van dieren is de voortplanting. 36 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met landschildpad! Koop en Verkoop Dieren en Toebehoren op Marktplaats. Honden, poezen, aquaria en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Griekse landschildpadden met cites en chip , jongen van 2014 , zeer ruime keuze uit prachtige gezonde landschildpadden , info op 0475-769310 of 0495-100865web:www.landschild Dankzij de professionele medische hulp waarop ons kweekcentrum kan rekenen, hebben we al verschillende dieren van een gewisse dood kunnen redden. Kan je door omstandigheden jouw landschildpad niet meer verzorgen? Laat het ons weten zodat wij dit dier de beste opvang en verzorging kunnen bieden. De dieren (3de en 4de generatie = goed aangepast aan ons klimaat) zijn volledig met diverse kruiden/ groenten opgekweekt en zijn dus in topform (levensverwachting >80 jaar). De kweek gebeurt op selectie, om o.a. mooie contrasten en sterke dieren te krijgen. De Griekse landschildpadden zijn de ideale dieren om in de tuin te houden. Over deze titel Zoek deze titel ook bij KB, Literatuurplein, Google Books, CvdM, Titelbank.nl Algemeen Titel De landschildpad ISBN (10) 9058211700 ISBN (13) 9789058211705 Publicatiedatum Auteur(s) Kenmerken Productvorm Extra gegevens Locatie * locatie(s) toe te voegen Website uitgever Uitgebreide informatieve site over het aankopen en houden van Europese landschildpadden ... Al onze dieren hebben reeds een elektronische microchip die geplaatst werd door een erkende dierenarts en beschikken over een Belgisch citescertifikaat. ... Voor een actueel overzicht van de schildpadden die te koop worden aangeboden klikt u hier. Twee soorten landschildpadden: de Moorse landschildpad (Testudo graeca) en Griekse landschildpad ... Hun populatie is verdeeld over de Iberisch-Balearische fauna en de Canarische fauna. ... geen dieren. In het geval van de Catalaans-Aragonese Pyreneeën is de afwezigheid van schildpadden ongetwijfeld te wijten aan het bergachtige terrein....

INFORMATIE

AUTEUR
Sandra Hermans
DIMENSIE
6,31 MB
BESTANDSNAAM
Over Dieren 162 - De landschildpad.pdf

OMSCHRIJVING

Over schildpadden bestaan nogal wat onduidelijkheden, waardoor eigenaren nog wel eens de fout ingaan. De schildpad is een uniek dier met zijn unieke wensen, eisen en voorwaarden.In dit boek vindt u veel informatie over het dier zelf, maar ook over de juiste huisvesting, verzorging, voeding, voortplanting en gezondheid. U treft een overzicht van de diverse gangbare soorten aan met hun specifieke kenmerken. In het hoofdstuk over de wetgeving vindt u informatie over wereldwijde wetgeving en die in Nederland. U dient u goed te laten informeren over beschermde soorten.Ook schildpadden kunnen ziek worden. Dit boek gaat vrij uitgebreid op deze materie in. Een ander leuk aspect van het houden van dieren is de voortplanting. In dit boek vindt u dan ook handige tips en algemene adviezen.Dit boek is een aanrader voor een ieder die meer wil weten over zijn schildpad en die er alles aan wil doen om dit bijzondere dier goed te verzorgen.

Wil je het boek lezen?Over Dieren 162 - De landschildpad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sandra Hermans. Lezen Over Dieren 162 - De landschildpad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN