Schrijfster aan het Perzische hof

Schrijfster aan het Perzische hof - Tessa Afshar | Warmolth.org

... verlanglijstje handig opslaan en al je recensies makkelijk terugvinden ... Schrijfster aan het Perzische hof, boek van Tessa Afshar ... ... . Geef als eerste een recensie of beoordeling van "Schrijfster aan het Perzische hof" Reactie annuleren Om een recensie of beoordeling te geven moet je een account aanmaken of inloggen. Het duurt maar een paar seconden en is helemaal gratis! Lees „Schrijfster aan het Perzische hof" door Tessa Afshar verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Sarah is een slimme meid; ze kan goed rekenen, lezen en schrijven, ma ... bol.com | Schrijfster aan het Perzische hof (ebook), Tessa ... ... . Sarah is een slimme meid; ze kan goed rekenen, lezen en schrijven, maar in de tijd van het Perzische Rijk heeft ze als v... Sarah is een slimme meid; ze kan goed rekenen, lezen en schrijven, maar in de tijd van het Perzische Rijk heeft ze als vrouw weinig aan deze kwaliteiten. Dankzij haar neef Nehemia krijgt ze een baan aangeboden als secretaris van koningin Damaspia. Maar het succes dat ze in deze functie vergaart, wordt haar noodlottig. Ze verliest haar baan en moet trouwen met de neef van de koningin. Schrijfster aan het Perzische hof. 18015. Auteur. Type boek. Recensie. Datum. Waardering. Afshar, Tessa. Christelijke historische roman. Frea Kroese. 07-02-2018. BESTEL. Recensie. Sara groeit op als enige dochter van haar vader. Haar moeder is gestorven toen ze jong was. Sara is slim en kan al snel lezen en schrijven. Schrijfster aan het perzische hof, van T. Afshar Artikelnummer: 9789029720014. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Schrijfster aan het Perzische hof (e-boek) door Afshar, Tessa, EAN 9789029720021. Dit boek is het eerste deel over Sarah. Deel 2 is "Schrijfster in Jeruzalem". Inhoud: Sarah is een slimme meid; ze kan goed rekenen, lezen en schrijven, maar in de tijd van het Perzische Rijk heeft ze als vrouw weinig aan deze kwaliteiten. Schrijfster aan het Perzische hof. Bekijk alles van Tessa Afshar. ISBN. 978902972001...

INFORMATIE

AUTEUR
Tessa Afshar
DIMENSIE
10,77 MB
BESTANDSNAAM
Schrijfster aan het Perzische hof.pdf

OMSCHRIJVING

Sarah is een slimme meid; ze kan goed rekenen, lezen en schrijven, maar in de tijd van het Perzische Rijk heeft ze als vrouw weinig aan deze kwaliteiten. Dankzij haar neef Nehemia krijgt ze een baan aangeboden als secretaris van koningin Damaspia. Maar het succes dat ze in deze functie vergaart, wordt haar noodlottig. Ze verliest haar baan en moet trouwen met de neef van de koningin. Een man die deze verbintenis puur aangaat uit verplichting... althans dat denkt Sarah.

Wil je het boek lezen?Schrijfster aan het Perzische hof in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tessa Afshar. Lezen Schrijfster aan het Perzische hof Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN