Het spel der spellen

Het spel der spellen - George R.R. Martin | Warmolth.org

...n die het... Het spel der spellen. In 1946 werd boven New York een buitenaards virus losgelaten dat het DNA herschreef van iedereen die het infecteerde ... Wild Cards 1: Het Spel der Spellen - George R.R. Martin ... ... . Het doodde... Het spel der spellen. In 1946 werd een buitenaards virus losgelaten op aarde dat het DNA van alle mensen herschreef. Het doodde 90 procent van de complete mensheid. Negen procent van de overlevenden muteerde tot tragische misvormde monsters. Eén procent kreeg superkrachten. Het Wildcards universum, bedacht en geredigeerd door bestsellerauteur George R.R. Martin en Melinda Snodgrass in 19 ... Wild Cards - Het spel der spellen - Doorbraak winkel ... . Eén procent kreeg superkrachten. Het Wildcards universum, bedacht en geredigeerd door bestsellerauteur George R.R. Martin en Melinda Snodgrass in 1987 ... Het weer (Oriëntatie op natuur en techniek 6.1.5 èn 6.1.6) ) ... Een plek op internet van VSO Impuls waar online educatieve spellen gespeeld kunnen worden. Achtergrondinformatie. Het hof der Spelen wordt gesponsord door: Nettt Interactieve Media Het blijkt hier te gaan om een poging het Wild Cards...

INFORMATIE

AUTEUR
George R.R. Martin
DIMENSIE
7,83 MB
BESTANDSNAAM
Het spel der spellen.pdf

OMSCHRIJVING

In 1946 werd boven New York een buitenaards virus losgelaten dat het DNA herschreef van iedereen die het infecteerde. Het doodde negentig procent van de bevolking, muteerde negen procent in ernstig misvormde monsters, en gaf één procent superkrachten.Jaren later schrijven achtentwintig van die buitengewone mensen, Azen genaamd, zich in voor een nieuw soort realityprogramma. Deelnemers worden in vier kleuren ingedeeld voor een wedstrijd die ze alleen in Hollywood zo hadden kunnen bedenken. Als alle verliezers zijn weggestemd, moet de enige echte Amerikaanse Held overblijven.Maar terwijl de weken verstrijken, worden de overgebleven deelnemers opeens ruw wakker geschud door misselijkmakende gebeurtenissen in het Midden-Oosten. Hun zinloze spelprogramma lijkt nu behoorlijk onnozel, vergeleken met wat de machteloze mensen die daar hun leven op het spel zetten moeten doorstaan.Kan deze groep verwende en onwetende ‘beroemdheden’ een wezenlijk verschil maken in de wereld? En hoeveel van hen kan het echt wat schelen?Het Wild Cards-universum werd in 1987 bedacht door Game of Thrones-bestellerauteur George R.R. Martin en Melinda Snodgrass. Meerdere bekende fantasy- en sciencefictionauteurs schrijven mee aan de boeken.

Wil je het boek lezen?Het spel der spellen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur George R.R. Martin. Lezen Het spel der spellen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN