Licht op het noorden

Licht op het noorden - Stine Jensen | Warmolth.org

... van de meest welvarende landen ter wereld lange rijen bij de voedselbank? En wat is er gebeurd met het rotsvaste Noorse geloof in goedheid en saamhorigheid na de moorden die Anders Breivik op 22 juli 2011 pleegde tijdens een schietpartij op ... Licht op het Noorden gemist? Start met kijken op NPO Start ... ... Licht op het Noorden. Scandinavië is in opkomst. Iedereen leest Scandinavische misdaadliteratuur, koopt zijn inrichting bij IKEA en is in de ban van Borgen en The Killing. Maar hoe is het echte leven in het Noorden? Zijn Scandinaviërs werkelijk het gelukkigste volk op aarde? Bestellen Deel. Licht vanuit het noorden Licht dat vanuit het noorden komt heeft van zichzelf een blauwe gloed. Vermijd daarom de kleur ... bol.com | Licht op het Noorden, Stine Jensen ... ... . Maar hoe is het echte leven in het Noorden? Zijn Scandinaviërs werkelijk het gelukkigste volk op aarde? Bestellen Deel. Licht vanuit het noorden Licht dat vanuit het noorden komt heeft van zichzelf een blauwe gloed. Vermijd daarom de kleur blauw en tinten met een blauw/groene ondertoon, het kan namelijk een kil effect geven aan de ruimte. Kies voor een warme kleur zoals rood, paars, bruin. Licht vanuit het zuiden Je zou heel goed blauwe kleuren kunnen toepassen....

INFORMATIE

AUTEUR
Stine Jensen
DIMENSIE
4,76 MB
BESTANDSNAAM
Licht op het noorden.pdf

OMSCHRIJVING

Scandinavië is in opkomst. De Scandinavische talen, ooit beschouwd als de lelijkste talen ter wereld, zijn tegenwoordig hip. Iedereen leest Scandinavische misdaadliteratuur, koopt zijn inrichting bij Ikea en is in de ban van Borgen en The Killing. Maar hoe is het echte leven in het Noorden? Zijn Scandinaviërs werkelijk het gelukkigste volk op aarde? Hoe overleven ze het donker? En wat is de keerzijde van al die rijkdom, emancipatie, natuurlijke schoonheid en veiligheid?Stine Jensen, die zelf op jonge leeftijd is geëmigreerd uit Denemarken, reist voor de tv-serie Stine in Scandinavië door Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland. Deze reis is een persoonlijke zoektocht naar haar wortels. Aan de hand van gesprekken met familie, vrienden en deskundigen ana ly seert ze het beeld dat wij hebben van onze noorderburen en geeft ze een inkijkje in hun leven. Is Scandinavië inderdaad de spiegel van de toekomst waarin wij kijken?

Wil je het boek lezen?Licht op het noorden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stine Jensen. Lezen Licht op het noorden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN