Voor Dummies - De kleine Italiaans voor Dummies

Voor Dummies - De kleine Italiaans voor Dummies - Francesca Romana Onofri | Warmolth.org

...ehulp van de cursus Italiaans voor dummies kun je dus nog meer genieten van dit prachtige land en zijn mooie taal en cultuur ... Voor Dummies - 9789045350608 - De kleine Italiaans voor ... ... . Werk of studie. Als jij al wat basiskennis van de Italiaanse taal hebt, dan kun je ... ‎Buongiorno! Vind jij Italiaans ook zo'n mooie taal? Dit handige boekje leert je op eenvoudige wijze Italiaans spreken. Je begint allereerst met de uitspraakregels om je die prachtige klanken eigen te maken. Ook wordt aandacht besteed aan de basisgrammatica en stap voor stap bouw je een woordenschat… Italiaans voor Dummies | I ... Taal Webshop .nl - De kleine Italiaans voor dummies ... . Ook wordt aandacht besteed aan de basisgrammatica en stap voor stap bouw je een woordenschat… Italiaans voor Dummies | ISBN 9789043016858 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De kleine Italiaans voor dummies; Lees een stukje uit het boek. De kleine Italiaans voor dummies Francesca Romana Onofri, Karen Antje Möller. Nederlands | Paperback € 9,99 + 19 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. De kleine Italiaans voor Dummies eBook: Onofri, Francesca Romana, Möller, Karen Antje: Amazon.nl: Kindle Store Voor Dummies - De kleine Italiaans voor Dummies. Francesca Romana Onofri. Buongiorno! Vind jij Italiaans ook zo'n mooie taal? Dit handige boekje leert je op eenvoudige wijze Italiaans spreken. Je begint allereerst met de uitspraakregels om je die prachtige klanken eigen te maken. Je begint allereerst met de uitspraakregels om je die prachtige klanken eigen te maken. Ook wordt aandacht besteed aan de basisgrammatic De kleine Italiaans voor Dummies, Francesca Romana Onofri, Karen Antje Möller - Ebook - 9789045355153 | AKO boeken Bestel: De kleine italiaans voor dummies Bestel De kleine italiaans voor dummies met ISBN/EAN 9789043023245 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. De Voor Dummies-serie begon in 1991 met DOS voor Dummies, geschreven door Dan Gookin en gepubliceerd door IDG Books. Het idee kwam van hoofdredacteur Michael "Mac" McCarthy, wiens oom ooit met een voorstel kwam voor een boek dat "precies genoeg informatie bevatte voor ons dommeriken". Het boek werd al snel erg populair omdat er maar weinig soortgelijke boeken waren die gericht waren op ... ‎Buongiorno! Vind jij Italiaans ook zo'n mooie taal? Dit handige boekje leert je op eenvoudige wijze Italiaans spreken. Je begint allereerst met de uitspraakregels om je die prachtige klanken eigen te maken. Ook wordt aandacht besteed aan de basisgrammatica en stap voor stap bouw je een woordenschat…...

INFORMATIE

AUTEUR
Francesca Romana Onofri
DIMENSIE
7,65 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - De kleine Italiaans voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Buongiorno! Vind jij Italiaans ook zo'n mooie taal? Dit handige boekje leert je op eenvoudige wijze Italiaans spreken. Je begint allereerst met de uitspraakregels om je die prachtige klanken eigen te maken. Ook wordt aandacht besteed aan de basisgrammatica en stap voor stap bouw je een woordenschat op. Je uitspraak en kennis van het Italiaans kun je oefenen in de nuttige voorbeeldgesprekken. Francesca Romana Onofri is docent Italiaans en vertaler. Karen Antje Möller is taaldocent en publicist.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - De kleine Italiaans voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francesca Romana Onofri. Lezen Voor Dummies - De kleine Italiaans voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN