Rik Ringers: 012 De ezellen van de Duivel

Rik Ringers: 012 De ezellen van de Duivel - Tibet | Warmolth.org

...Enkel strips met minimaal 10 stemmen worden meegerekend voor de score van de reeks ... Boek PDF Rik Ringers: 012 De ezellen van de Duivel ... . Delen. Tweeten. Status . Er zijn nog geen statussen ingegeven Recensies. 6 ... Rik RingersVol.12 -- , Published by: Ballon Media Nv, Comic Creator: Tibet, Scenario: Duchâteau, André-Paul, EANISBN:9789064211751 Prachtige 1e druk van Rik Ringers 13: De gezellen van de schemering. Boekje laat zich bijna niet openen en lijkt ongelezen. Paar minieme oneffenheden op achterkant, rechtsonder. Zie foto's, ik heb verder ... RIK RINGERS: 12: GEZELLEN VAN DE DUIVEL R Lombard ... . Paar minieme oneffenheden op achterkant, rechtsonder. Zie foto's, ik heb verder geen opmerkingen. Wordt aangetekend verzonden of kan binnen 2 weken na de veiling worden afgehaald bij Biedoverzicht Rik Ringers - De gezellen van de duivel: Er is op dit artikel (nog) niet geboden. Wees de eerste en maak extra kans het artikel te kopen geef je maximale bod of koop het artikel direct met qoopNU (indien mogelijk). Biedingen via de veiling zijn bindend (let op de eventuele gereserveerde prijs). Rik Ringers Rik Ringers (Ric Hochet) is een detectivestripreeks over het gelijknamige hoofdpersonage van scenarioschrijver André-Paul Duchâteau en tekenaar Tibet (Gilbert Gascard). Kern van vrijwel alle delen vormt een (niet zelden bovennatuurlijke) misdaad en de daarmee samenhangende reden voor misdaadverslaggever Rik Ringers om het mysterie te onderzoeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Tibet
DIMENSIE
3,20 MB
BESTANDSNAAM
Rik Ringers: 012 De ezellen van de Duivel.pdf

OMSCHRIJVING

Rik Ringers is een misdaadverslaggever. Hij onderzoekt de misdaden samen met commissaris Baardemakers en zijn assistent, inspecteur Kempers.

Wil je het boek lezen?Rik Ringers: 012 De ezellen van de Duivel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tibet. Lezen Rik Ringers: 012 De ezellen van de Duivel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN