Suske en Wiske Classics 14 - De Bokkenrijders

Suske en Wiske Classics 14 - De Bokkenrijders - Willy Vandersteen | Warmolth.org

...itgaven in de vernieuwde gewone reeks.Bovendien worden alle strips die in deze serie verschijnen opnieuw ingekleurd en geletterd ... Suske en Wiske Classics ... . © Suske en Wiske op het WWW 1995-2020 // Suske en Wiske zijn © Standaard Uitgeverij Suske en Wiske Classics - De bokkenrijders (deel 14) Een droom van Wiske voorspelt dat Lambik in gevaar is. Die schaamt zich omdat een van zijn voorvaders tot de Limburgse roversbende De Bokkenrijders toegetreden was. Suske wordt ontvoerd door een van de bendeleden en Wiske wordt knock-out geslagen. Suske en Wiske ontdekken op zolder een kost ... Suske en Wiske - Classics 14 - De bokkenrijders | Strips ... ... . Suske wordt ontvoerd door een van de bendeleden en Wiske wordt knock-out geslagen. Suske en Wiske ontdekken op zolder een kostbare ring en plaatsen er een foto van op de sociale media. Dit tot grote ergernis van Sidonia voor wie de ring een grote sentimentele waarde heeft. De ring schijnt een bijzonder verleden te hebben en daar heeft een oud vriendje van Sidonia alles mee te maken. Suske en Wiske Classics 14 - De Bokkenrijders (1) 9,99. Willy Vandersteen "Suske en Wiske 142 - De mottenvanger" (0) 19,99. Willy Vandersteen "Suske en Wiske 141 - Het bevroren vuur" (0) 19,99. Willy Vandersteen "Suske en Wiske 325 - Het schrikkelspook" (6) 6,99. Willy Vandersteen Classics, de avonturen van Suske en Wiske zoals Willy Vandersteen ze vandaag zou uitgeven. Een droom van Wiske voorspelt dat Lambik in gevaar is. Die schaamt zich omdat een van zijn voorvaders tot de Limburgse roversbende De Bokkenrijders toegetreden was. Suske wordt ontvoerd door een van de bendeleden en Wiske wordt knock-out geslagen. Ze komen al snel terecht in de bende van de bokkenrijders, die onder leiding staat van de zilveren bok Isidoor en zijn baasje Thijs. Overige productgegevens Held Suske en Wiske. Reeks/Deel Suske en Wiske - Classics 14. ISBN 9789002266003. Scenarist(en) Vandersteen, Willy. Tekenaar(s) Vandersteen, Willy. Genre(s) Avontuur. Uitgever Standaard ... De bokkenrijders (Suske en Wiske Classics 14) - stripverhaal bestellen Dit is de uitgebreide fiche voor de strip De bokkenrijders . klik op de knop "plaats in winkelwagentje" om deze strip te bestellen. Suske en Wiske - Classics 14 - De bokkenrijders. ... De bokkenrijders Nieuw Suske en Wiske - Classics 14 Softcover € 9,99 Inhoud. Het verloop van het verhaal wordt bepaald door het 18de-eeuwse dagboek van Johan Mattheus L...

INFORMATIE

AUTEUR
Willy Vandersteen
DIMENSIE
7,5 MB
BESTANDSNAAM
Suske en Wiske Classics 14 - De Bokkenrijders.pdf

OMSCHRIJVING

Het verloop van het verhaal wordt bepaald door het 18de-eeuwse dagboek van Johan Mattheus Lambik, die bij de bokkerijdersbende heeft behoord. In deze aantekeningen uit Johan Mattheus zijn berouw en wil hij zijn misdaden goedmaken door de kerken van Limburg hun zilverschat terug te geven. Dit zilver werd samengesmolten in een grote zilveren bok. Lambik wil aan de geschreven wens van zijn voorvader voldoen en onze vrienden gaan als mijnwerkers op zoek naar de Zilveren Bok. Ze komen al snel terecht in de bende van de bokkerijders, die onder leiding staat van de zilveren bok Isidoor en zijn baasje Thijs.

Wil je het boek lezen?Suske en Wiske Classics 14 - De Bokkenrijders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willy Vandersteen. Lezen Suske en Wiske Classics 14 - De Bokkenrijders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN