Hercules - Ontspoord

Hercules - Ontspoord - Markus Lutteman | Warmolth.org

...n de grenzen tussen goed en kwaad alsmaar vager ... Ontspoord (Hercules, #2) by Mons Kallentoft ... . Ontspoord Deel 2 van de Hercules-reeks Kallentoft & Lutteman. Zijn beste vriend Abdula is een crimineel. Een drugsdealer. Iemand met wie inspecteur Zack Herry beslist niet om zou moeten gaan. Zack hoort en ziet dingen waarvoor hij Abdula onmiddellijk in zou moeten rekenen. Zack peinst er niet over. Abdula is een goede vriend. Start your review of Ontspoord (Hercules, #2) Write a review. May 10, 2018 Buchdoktor rated it really liked ... Ontspoord (Hercules, #2) by Mons Kallentoft ... . May 10, 2018 Buchdoktor rated it really liked it · review of another edition. Zacks Kollegin Deniz Akin bringt es auf den Punkt: Zack Herry ist brillant, schön und kaputt. De hoofdpersoon Tim, die ze ook wel Hercules noemen, doodt een leeuw, vecht met paardrijders en verjaagt stank uit steden. Verder in het boek wordt er echter steeds verder van het oorspronkelijke verhaal afgeweken en lijkt het verhaal enigszins te ontsporen. Herakles (Oudgrieks: Ἡρακλῆς) (geboren als Alkeides) of Hercules is een figuur uit de Griekse mythologie die ook voorkomt in het Berbers geloof.Hij was een Griekse heros, en werd beroemd om de twaalf moeilijke werken die hij uitvoerde in opdracht van koning Eurystheus.Herakles was een echte held, die door de combinatie van enorme kracht en een flinke dosis slimheid machtige daden kon ... Ontspoord. door Markus Lutteman,Mons Kallentoft. Hercules . Bedankt voor het delen! Je hebt ...

INFORMATIE

AUTEUR
Markus Lutteman
DIMENSIE
5,76 MB
BESTANDSNAAM
Hercules - Ontspoord.pdf

OMSCHRIJVING

Deze nieuwe, unieke serie torent met grote hoogte uit boven de stormvloed van Scandinavische thrillers. Voor het eerst wordt goed en slecht in één personage samengebracht: Zack. Overdag een gedreven politieman die zijn plichten vervult, ’s nachts een graag geziene gast in het duistere nachtleven, omringd door de figuren waar hij overdag op jaagt.Als een hedendaagse Hercules vecht Zack tegen de onderwereld van Stockholm, maar tegelijkertijd loopt zijn eigen drugsgedrag zwaar uit de hand. In dit splinternieuwe deel, Ontspoord, worden de grenzen tussen goed en kwaad alsmaar vager. Terwijl zijn collega’s de ontvoerder van een jongetje najagen, wordt Zack in de drugshandel van zijn beste vriend gezogen. Hij komt voor een onmogelijke keuze te staan: moet hij het jongetje redden of zijn beste vriend helpen?Een complexe, gedetailleerde thriller op hoog tempo, zoals je die nog nooit eerder hebt gezien.

Wil je het boek lezen?Hercules - Ontspoord in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Markus Lutteman. Lezen Hercules - Ontspoord Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN