Mo's Daughters Superhero - Super Suus in actie

Mo's Daughters Superhero - Super Suus in actie - Firma Fluks | Warmolth.org

...er, Julie Melan, Nienke Peeters, Monika Suska ... bol.com | Mo's Daughters Superhero - Super Suus en de ... ... . Mo's Daughters in de klas. Uiteraard nam ik de boeken mee de klas in. Want als je echt wil weten of boeken in de smaak vallen, zul je ze aan kinderen moeten laten zien. Ik las het verhaal van Super Suus in actie voor aan mijn kids in groep 4. WIN EEN KINDERBOEK VAN MO'S DAUGHTERS Wist je dat in slechts 20% van de kinderboeken een meisje de hoofdrol speelt? En dat is inclusief de... Extra tips voor Mo's daughters. Wat ik ex ... Super Suus in actie - Firma Fluks - 9789493145085 | Bruna.nl ... ... Extra tips voor Mo's daughters. Wat ik extra leuk vind, is dat als het boek uit is er nog tips zijn om meer uit het verhaal te halen. Zo lees je na 'Cato en de regenboog ', waar wetenschapper Cato ontdekt hoe een regenboog ontstaat, ook hoe je zelf een regenboog kan maken. Superleuk om uit te proberen. Mo's Daughters Superhero: Super Suus in actie - Firma Fluks Suus heeft een superneus. Daarmee ruikt ze dat Ruby naar het strand is geweest. Of raadt ze met haar ogen dicht wat Lisa trakteert. Juf gelooft er niks van en stuurt Suus naar de gang. Thuis ......

INFORMATIE

AUTEUR
Firma Fluks
DIMENSIE
4,93 MB
BESTANDSNAAM
Mo's Daughters Superhero - Super Suus in actie.pdf

OMSCHRIJVING

Voor alle superhelden meisjes: lees over Super Suus met haar superneus. Op een dag vertelt opa haar een geheim… Suus heeft een superneus. Daarmee ruikt ze dat Ruby naar het strand is geweest.Of raadt ze met haar ogen dicht wat Lisa trakteert. Juf gelooft er niks van en stuurt Suus naar de gang. Thuis vertelt Suus het verhaal aan opa."Ik kan er toch niets aan doen dat ik alles zo goed ruik?' vraagt ze boos.Dan vertelt opa een familiegeheim dat haar leven voorgoed verandert…Mo's Daughters wil meisjes al vanaf jonge leeftijd inspireren, ze laten zien dat ze precies goed zijn zoals ze zijn en dat er niets is dat niet kan puur en alleen omdat ze een meisje zijn. Het is tijd voor een nieuwe superheld waarin meisjes zichzelf herkennen!Suus kan niet tegen onrechtvaardigheid. Met logisch nadenken en een gezonde dosis vindingrijkheid stapt zij op haar superstep om dat wat oneerlijk is recht te zetten. In Super Suus in actie ontdekt Suus dat zij naast een uitstekende reuk over nog meer superkrachten beschikt. Een inspirerend boek met prachtige aquareltekeningen voor alle jonge helden (2-6 jaar).

Wil je het boek lezen?Mo's Daughters Superhero - Super Suus in actie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Firma Fluks. Lezen Mo's Daughters Superhero - Super Suus in actie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN