Kookbijbels 12 - Saladebijbel

Kookbijbels 12 - Saladebijbel - Mari Maris | Warmolth.org

...e kookbijbel vind je natuurlijk alle klassiekers, maar ook verrassende, eigentijdse salades ... bol.com | Kookbijbels 12 - Saladebijbel (ebook), Mari ... ... . Van pompoen met pit in de herfst tot klassieke komkommersalade in de zomer. Niet in de zin dat ze het Woord verkondigen, maar wel dat ze heel veel bijbels verkopen. Culinaire bijbels wel te verstaan. Zeventien staan er (op het moment van schrijven) al op het lijstje, van de Bakbijbel van Rutger van de Broek (oud-winnaar van Heel Holland Bakt) tot de Worstbijbel van meneer Wateetons. Voor de bijbels heeft de uitgever zelfs een draaiend houten bijbelmeubel ontworpen. Kookb ... bol.com | Kookbijbels artikelen kopen? Alle artikelen online ... . Voor de bijbels heeft de uitgever zelfs een draaiend houten bijbelmeubel ontworpen. Kookbijbels 12 - Saladebijbel. Mari Maris. Saladebijbel, want salade is zoveel meer dan een blaadje sla met een beetje olie en azijn. In deze kookbijbel vind je natuurlijk alle klassiekers, maar ook verrassende, eigentijdse salades. Van pompoen met pit in de herfst tot klassieke komkommersalade in de zomer. Kookbijbels 12 - Saladebijbel. Saladebijbel, want salade is zoveel meer dan een blaadje sla met een beetje olie en azijn. In deze kookbijbel vind je... Kookbijbels 12 - Saladebijbel is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Kookbijbels 12 - Saladebijbel PD...

INFORMATIE

AUTEUR
Mari Maris
DIMENSIE
8,57 MB
BESTANDSNAAM
Kookbijbels 12 - Saladebijbel.pdf

OMSCHRIJVING

Saladebijbel, want salade is zoveel meer dan een blaadje sla met een beetje olie en azijn. In deze kookbijbel vind je natuurlijk alle klassiekers, maar ook verrassende, eigentijdse salades. Van pompoen met pit in de herfst tot klassieke komkommersalade in de zomer. Voor elk seizoen ruim 50 recepten met vis-, vlees-, en vegavariaties én suggesties voor de stevige trek. De recepten zijn ingedeeld per seizoen om zo het hele jaar borden vol inspiratie te geven. Ook worden de basisbeginselen zoals het maken van krokante croutons, een kloppende dressing en simpele snijtechnieken helder uitgelegd. Kortom, zowel voor de vlug-klaar-kok als de doorgewinterde chef hét boek om in de keuken te hebben.

Wil je het boek lezen?Kookbijbels 12 - Saladebijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mari Maris. Lezen Kookbijbels 12 - Saladebijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN