Intuitieve ontwikkeling

Intuitieve ontwikkeling - Linda Keen | Warmolth.org

...onnevlecht Opleidingen in Vlijmen. Auteur Carolina Bont (o ... Timotheus Project > Home ... .a. 'Hoogsensitiviteit als kracht') schrijft over intuïtie, hooggevoeligheid, persoonlijke ontwikkeling en praktische spiritualiteit. Intuïtieve ontwikkeling werkt holistisch, op vijf verschillende niveaus leer je jezelf steeds beter kennen, namelijk mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel en energetisch. Zelf kun je aan intuïtieve ontwikkeling doen door Reiki-oefeningen bij jezelf toe te passen of bijvoorbeeld te mediteren. Intuitieve Ontwikkeling Basiscursus. Leer hoe je je intu ... Training & Coaching Intuïtieve Ontwikkeling | Resonance ... ... . Intuitieve Ontwikkeling Basiscursus. Leer hoe je je intuïtie in je dagelijkse leven kunt gebruiken. Wat is intuïtie en intuïtieve ontwikkeling? Je intuïtie is je vermogen om in contact te zijn met jouw waarheid en innerlijke wijsheid. Het ontwikkelen van je intuïtie is om die reden een bewustwordingsproces. Levenskrachtschool is een school voor persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling, zelfbewustzijn, zelfrealisatie, therapie, familieopstellingen, coaching, spiritualiteit, healing, cursus, workshop en de 2 -jarige opleiding Systemisch Energetisch Coachen. Je hebt keuze uit individuele trajecten en groepscursussen. Levenskrachtschool is gevestigd in Udenhout (Tilburg) Intuitieve ontwikkeling. Wat is intuïtieve ontwikkeling? Intuïtieve ontwikkeling is meer dan gewoon naar je intuïtie leren luisteren om beslissingen te nemen. Het is ook meer dan gewoon 'je intuïtie ontwikkelen'. Het is jezelf ontwikkelen, begeleid door je intuïtie. Flux Alle activiteiten Online! Alle cursussen, healings, readings, afspraken zijn nu ook online beschikbaar. Hier zijn instructies om binnen te komen. Welkom! ook in ons Virtuele Gebouw is een open, inspirerende plek waar mensen samen komen om zichzelf te vinden, te ontwikkelen en te veranderen. Jaartraining Intuitieve Ontwikkeling 2019 - 2020 (dinsdagochtend) 20 trainingen voor beginners om vertrouwd te raken met al je zintuigen. Welk gevoel is van jou, wat voel je van een ander. Het helpt je te verankeren, sterker in je schoenen te staan....

INFORMATIE

AUTEUR
Linda Keen
DIMENSIE
10,55 MB
BESTANDSNAAM
Intuitieve ontwikkeling.pdf

OMSCHRIJVING

Intuïtieve begaafdheid en de ontwikkeling van zulke gaven is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Door de spirituele training die zij heeft genoten, te beschrijven, geeft ze een goed beeld van wat intuïtieve vermogens betekenen in het leven van alledag. Innerlijke ontwikkeling behoort tot de mogelijkheden van ons allemaal. Het tweede deel van dit boek is een werkboek met hoofdstukken over: visualisatie, fantasie en transformatie, psychische grenzen, de chakra's en intuïtief auralezen en genezen. Belangrijk daarbij is wel het contact met de aarde te bewaren (grounding).

Wil je het boek lezen?Intuitieve ontwikkeling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Linda Keen. Lezen Intuitieve ontwikkeling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN