Over Dieren 141 - Bordeauxdog

Over Dieren 141 - Bordeauxdog - Over Dieren | Warmolth.org

...ordeauxdog, Honden, Dieren. OverDieren Bordeauxdog Frankrijk kent vele soorten doggen ... Over Dieren boekenserie - Bordeauxdog → Dierencompleet.nl ... . Vaak zijn ze vernoemd naar de omgeving waar ze vandaan komen. De Bordeauxdog komt uiteraard uit de omgeving van Bordeaux. Ooit was de Bordeauxdog een vechthond, maar tegenwoordig wordt hij vooral als bewaker gebruikt en die taak vervult hij met verve. Hij is zeer gehecht aan zijn baas en trouw aan zijn omgeving. Voor mensen die een ... Alles over de aanschaf, verzorging, gedrag, opvoeding, ziekten en erfelijke aando ... De 436 beste afbeeldingen van Bordeauxdog | Bordeauxdog ... ... ... Alles over de aanschaf, verzorging, gedrag, opvoeding, ziekten en erfelijke aandoeningen van de Bordeaux Dog. Lees meer over het welzijn van deze rashond in de LICG rassenbijsluiter. Waarom een Bordeauxdog ... geven die u zoekt over de Bordeaux Dog. ... Toch moet u (uw) kinderen leren om verstandig met uw pup om te gaan. Pups zijn kwetsbare jonge dieren, eigenlijk gewoon baby's. Hun skelet is nog niet ontwikkeld en bestaat uit kraakbeen en is dus zeer kwetsbaar. Bordeauxdog Frankrijk kent vele soorten doggen. Vaak zijn ze vernoemd naar de omgeving waar ze vandaan komen. De Bordeauxdog komt uiteraard uit de omgeving van Bordeaux. Ooit was de Bordeauxdog een vechthond, maar tegenwoordig wordt hij vooral als bewaker gebruikt en die taak vervult hij met verve. Bordeauxdog aanschaf - voeding - verzorging - voortplanting, ziekte en nog vel meer. Beoordeel dit boek als eerste! Recensies. Paperback Nieuw vanaf € 9,95. Zet op verlanglijst. Boek 141 uit de serie Over Dieren. Bordeauxdog. Hondenrassen.nl » Rassen. De Bordeaux dog is een hond die hoort bij de dogachtigen. Het is een hond die erg trouw, kalm en trouw is. De honden worden gemiddeld 10 jaar oud en wegen ongeveer 45 kg, de reuen kunnen meer dan 50 kg wegen. Bestel Bordeauxdog bij Dierenverblijf.com - Snelle levering Scherpe prijzen Gratis verzending v.a. € 50,- | Bestel op Dierenverblijf.com Hallo , wij zijn een gezin met 2 kids . We hebben we 2 fantastische bordeaux dogs een reu Harry Hoeve v. t' Langeveld(roepnaam Benito,4jaar) en Azizi(roepnaam Laïka 1,5jaar) We zijn enorm trots op onze dieren en hebben daarom beslist dat de natuur om de 2à3 jaar zijn werk mag doen . GRATIS verzending boven de €50 ,- & Achteraf betalen mogelijk. Nieuwsbrief ontvangen? Alle prijzen zijn incl. BTW Bordeauxdog | ISBN 9789058212702 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (...

INFORMATIE

AUTEUR
Over Dieren
DIMENSIE
8,65 MB
BESTANDSNAAM
Over Dieren 141 - Bordeauxdog.pdf

OMSCHRIJVING

Frankrijk kent vele soorten doggen. Vaak zijn ze vernoemd naar de omgeving waar ze vandaan komen. De Bordeauxdog komt uiteraard uit de omgeving van Bordeaux. Ooit was de Bordeauxdog een vechthond, maar tegenwoordig wordt hij vooral als bewaker gebruikt en die taak vervult hij met verve. Hij is zeer gehecht aan zijn baas en trouw aan zijn omgeving. Voor mensen die een Bordeauxdog willen aanschaffen is dit boek een prima middel om met het ras kennis te maken. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de historie, de aanschaf, de verzorging, de voortplanting, de opvoeding, de gezondheid en de ziektepreventie.

Wil je het boek lezen?Over Dieren 141 - Bordeauxdog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Over Dieren. Lezen Over Dieren 141 - Bordeauxdog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN