Glamour en glory van een [email protected]

Glamour en glory van een stewardess@work - Geeri Bakker | Warmolth.org

...Bakker bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! 'Glamour en glory van een [email protected]' door Geeri Bakker - Onze prijs: €9,95 - Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen Op een holletje ... Glamour ... .' Afrikaanse avonturen, bomvolle beautycases en coole crewborrels. Het ABC van een stewardess. Koffers vol verhalen over liefde, vriendschap, het werk en de passagier openen zich. Evenals de containers, trolleys, hotelkamers en vliegtuigdeuren. Stap voor even in het bijzondere leven vol Glamour en glory van een [email protected] Belevenissen en ervaringen van een stewardess die zicht geven op het leven van een [email protected] Glamour en glory v ... Glamour en glory van een [email protected] van Geeri Bakker ... ... . Stap voor even in het bijzondere leven vol Glamour en glory van een [email protected] Belevenissen en ervaringen van een stewardess die zicht geven op het leven van een [email protected] Glamour en glory van een [email protected], Geeri Bakker - Paperback - 9789492504005 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Glamour en glory van een [email protected] | Bakker, Geeri | ISBN: 9789492504005 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Glamour en glory van een [email protected] van Geeri Bakker. Paperback. Waargebeurde verhalen. Altijd tot 12% naar het goede doel dat jij als klant zelf kiest. Bestel Glamour en glory van een [email protected] Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies [email protected] (Paperback). ... (gemopper over passagiers die veel handbagage meenemen maar vervolgens wel opscheppen dat je zelf een beeld van 2 meter en een aantal mega-bloempotten in de cabine meeneemt) ... Glamour en glory van een [email protected] (1) 9,95. Dineke Uildriks; Uitgevlogen (1) 19 februari: Glamour en glory van een [email protected] Op 19 februari geven 2 KLM- pursers een kijkje in hun leven aan boord en hun avontuurlijke leven op de route. Exotische bestemmingen, luxe hotels, maar ook eenzaamheid door gebrek aan vaste collega's. Op een holletje.' Afrikaanse avonturen, bomvolle beautycases en coole crewborrels. Het ABC van een stewardess. Koffers vol verhalen over liefde, vriendschap, het werk en de passagier openen zich. Evenals de containers, trolleys, hotelkamers en vliegtuigdeuren. Stap voor even in het bijzondere leven vol Glamour en glory van een [email protected] Glamour en glory van een [email protected] Geeri Bakker . Belevenissen en ervaringen van een stewardess die zicht geven op het leven van een [email protected] Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis. € 9,95. Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur ... G. Bakker is een geweldige auteur. Download en lees het boek Glamour en glory van een [email protected] op onze website imperialviennaorchestra.co.uk. Helemaal vrij. U vindt Glamour en glory van een [email protected]

INFORMATIE

AUTEUR
Geeri Bakker
DIMENSIE
7,30 MB
BESTANDSNAAM
Glamour en glory van een [email protected]

OMSCHRIJVING

Belevenissen en ervaringen van een stewardess die zicht geven op het leven van een [email protected]'Een hordeloop over uitgehangen benen van mensen die al te lang opgesloten hebben gezeten. Discuswerpen met plateau's en een eindspurt snelwandelen om te controleren of iedereen vast zit. Nahijgend op mijn stoel, onder de volle aandacht van mij aanstarende passagiers mijn zweetdruppels wegvegend, geniet ik na van deze wedloop tegen de tijd. Als de passagiers zijn uitgestapt overzien we het slagveld met de arena vol lege glazen, halfvolle plateaus onder stoelen, kinderzwemvestjes, vergeten speelgoed en een knuffel. Die brengen we na. Op een holletje.'Afrikaanse avonturen, bomvolle beautycases en coole crewborrels. Het ABC van een stewardess. Koffers vol verhalen over liefde, vriendschap, het werk en de passagier openen zich. Evenals de containers, trolleys, hotelkamers en vliegtuigdeuren. Stap voor even in het bijzondere leven vol Glamour en glory van een [email protected] Bakker is naast assistent purser onder andere columnist en auteur van de kinderboekenserie Mette meets the world. www.mettemeetstheworld.nlVolg deze stewardess op Facebook stewardess at work.

Wil je het boek lezen?Glamour en glory van een [email protected] in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geeri Bakker. Lezen Glamour en glory van een [email protected] Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN