Misverstand in Moskou

Misverstand in Moskou - Simone de Beauvoir | Warmolth.org

...iend(in) /collega: Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: misverstand in moskou (-) waar filter verwijderen waar Categorie Www ... Misverstand in Moskou by Simone de Beauvoir ... .boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Beauvoir, Simone de - Misverstand in Moskou Misverstand in Moskou | ISBN 9789044533163 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Misverstand in Moskou is een perfecte novelle waarin elke zin het particuliere met het metafysische verbindt, en zo weerspiegelt Nicoles overpeinzing van het lezen het thema van het verhaal. Staand voor de boekenkast bedenkt Nicole dat het plezier van lezen schuilt in 'een vrije samenwerking met de schrijver die bijna scheppen is' ... Misverstand in Moskou | Hebban.nl ... . Staand voor de boekenkast bedenkt Nicole dat het plezier van lezen schuilt in 'een vrije samenwerking met de schrijver die bijna scheppen is'. Misverstand in Moskou. Auteur(s) Simone de Beauvoir Redacteur(s) Nele Hendrickx Vertaler(s) Jan Versteeg. NUR code(s) 302 Vertaalde literaire roman, novelle Imprint(s) De Geus Uitgever(s) Singel Uitgeverijen. Taal Nederlands Vers. datum 01/11/2014 NSTC Get this from a library! Misverstand in Moskou. [Simone de Beauvoir; Jan Versteeg; Éliane Lecarme-Tabone] -- Een gepensioneerd docentenechtpaar bezoekt in 1966 Moskou, maar raakt in hun persoonlijke en politieke leven gedesillusioneerd. Maar Moskou blijkt niet zo betoverend als toen ze er eerder waren, en hun relatie wordt op de proef gesteld. Nicole voelt zich oud e Misverstand in Moskou, Simone de Beauvoir - Hardback - 9789044536904 | AKO boeken Fnac: Misverstand in Moskou, Simone de Beauvoir, Jan Versteeg". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands ....

INFORMATIE

AUTEUR
Simone de Beauvoir
DIMENSIE
11,83 MB
BESTANDSNAAM
Misverstand in Moskou.pdf

OMSCHRIJVING

Nicole en André gaan na hun pensioen op reis naar Moskou. Daar zoeken ze Masja op, Andrés dochter uit een eerder huwelijk. Maar Moskou blijkt niet zo betoverend als toen ze er eerder waren, en hun relatie wordt op de proef gesteld. Nicole voelt zich oud en is jaloers op de relatie tussen André en Masja. Wanneer André besluit nog een week langer te blijven zonder Nicole barst de bom.

Wil je het boek lezen?Misverstand in Moskou in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simone de Beauvoir. Lezen Misverstand in Moskou Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN