Illusies voor gevorderden

Illusies voor gevorderden - Maarten Boudry | Warmolth.org

...proken worden. Illusies voor gevorderden van Maarten Boudry Waarom waarheid altijd beter is Waarom illusies gevaarlijk zijn Boek online bestellen Uitgeverij: Polis Illusies voor gevorderden | ISBN 9789463100069 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Illusies voor gevorderden - Maarten Boudry - (ISBN ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Illusies voor gevorderden book. Read 14 reviews from the world's largest community for readers. Kunnen we zonder illusies leven? Niemand wil in een total... Mijn boek gaat op zoek naar illusies voor gevorderden, heilzaam voor lichaam en geest of nuttig voor de samenleving. Ik heb het geweldige voorrecht dat ik van mijn passie voor denken mijn beroep kon maken. Lezen en schrijven is wat ik liefst van al doe, en ik word ... Illusies voor gevorderden eBook by Maarten Boudry ... ... ... Mijn boek gaat op zoek naar illusies voor gevorderden, heilzaam voor lichaam en geest of nuttig voor de samenleving. Ik heb het geweldige voorrecht dat ik van mijn passie voor denken mijn beroep kon maken. Lezen en schrijven is wat ik liefst van al doe, en ik word er nog voor betaald ook. Illusies voor gevorderden Of waarom waarheid altijd beter is Kunnen we zonder illusies? Niemand wil in een totale waanwereld leven, maar de waarheid kan ook kwetsen en verontrusten. Mag je haar niet af en toe wat geweld aandoen? Maarten Boudry vraagt zich af of er nuttige illusies bestaan, uitgekiende en doordachte wanen, heilzaam voor lichaam ... Boek 'Illusies voor gevorderden' Normale prijs €22,50 Normale prijs Aanbiedingsprijs €22,50 Aanbieding. Eenheidsprijs / per . Beschikbaarheid Uitverkocht Inclusief belasting Verzendkosten worden berekend bij het afrekenen. Aantal. Fout Hoeveelheid moet 1 of meer zijn ... Illusies voor gevorderden. by Maarten Boudry. Share your thoughts Complete your review. Tell readers what you thought by rating and reviewing this book. Rate it * You Rated it * 0. 1 Star - I hated it 2 Stars - I didn't like it 3 Stars - It was OK 4 Stars - I liked it 5 Stars - I loved it. Please make sure to choose a rating. Illusies voor gevorderden. door Maarten Boudry. Geef je mening Voltooi je recensie...

INFORMATIE

AUTEUR
Maarten Boudry
DIMENSIE
10,64 MB
BESTANDSNAAM
Illusies voor gevorderden.pdf

OMSCHRIJVING

Kunnenwe zonderillusies? Niemandwil in een totalewaanwereld leven, maar de waarheidkan ook kwetsenen verontrusten. Mag je haar niet af en toe wat geweld aandoen? Maarten Boudry vraagt zich af of er nuttige illusies bestaan,uitgekiende en doordachte wanen, heilzaam voor lichaam en geest. Wat is er mis met een placebopil, als je er beter van wordt? Of met geloof in het hiernamaals, als dat je gelukkig maakt? Kan ook zelfoverschatting nuttig zijn? Presteer je niet beter op je werk en op het speelveld als je gelooft dat je zult winnen? MaartenBoudry verteltin Illusies voor gevorderden op meeslepende wijze hoe wetenschap veel van onze illusies over onszelf en de wereld heeft ontnomen. Kunnenwe al die kennis wel aan? Mogen we onszelf en elkaar heilzame leugens aanpraten?Of zijn ook gevorderde illusies gevaarlijk? De waarheidvindtin MaartenBoudry een vurig en eloquent pleitbezorger. In een wereld van religieus fundamentalisme en financiële luchtbellen verwoordt hij de vragen die we ons vandaag moeten stellen.MAARTEN BOUDRY(1984) is wetenschapsfilosoof en is verbonden aan de UGent. Hij werkte in New York en Wenen. Zijn opiniestukken verschenen in De Standaard, De Morgen, Filosofie Magazine, The New York Times (The Stone), Trouw en de Volkskrant. Samen met Johan Braeckman schreef hij het bekroonde boek De ongelovige Thomas heeft een punt (2011). Samen met filosoof Massimo Pigliucci stelde hij de bundel The Philosophy of Pseudoscience (2013) samen.Meer boeken van Maarten Boudry.

Wil je het boek lezen?Illusies voor gevorderden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maarten Boudry. Lezen Illusies voor gevorderden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN