Verweesde generaties

Verweesde generaties - Drs. R. Toes | Warmolth.org

...el generatie Nix, zijn de ouders van generatie Y of Z en geboren tussen 1956 en 1970 ... Digibron.nl, Verweesde generaties hebben recht op gezag ... . Deze verloren generatie kreeg te maken met een enorme economische crisis met massale jeugdwerkeloosheid tot gevolg De Appelboom is een Christelijke Boekshop en Speelgoedwinkel in het centrum van Voorthuizen De verweesde generatie mist niet alleen een vaderfiguur, maar ook een moeder. De kerk. De kerkvader Cyprianus heeft gezegd dat wie de kerk niet als moeder heeft, God niet als vader kan hebben. Dit accent is vooral in rooms-katholieke kring opgepikt, waar men graag over de mo ... Verweesde generaties - 9789033633119 - Hertog ... . Dit accent is vooral in rooms-katholieke kring opgepikt, waar men graag over de moederkerk spreekt. Verweesde generaties; Drs. R. Toes; EAN 9789033633799; eBoekhuis; Banier Bv, Uitgeverij De Boekenhuis Rijssen en Uitgeverij Wieger Smeijers Dat stelde dr. A. Huijgen dinsdagavond in Rotterdam bij de presentatie van het boek "Verweesde generaties" van drs. R. Toes. De auteur, directeur van het Wartburg College, locatie Guido de ......

INFORMATIE

AUTEUR
Drs. R. Toes
DIMENSIE
10,60 MB
BESTANDSNAAM
Verweesde generaties.pdf

OMSCHRIJVING

Er is wat mis met onze jeugd. De discipline is zoek. En dat merken we. Op school, thuis, op straat, waar niet al. Er is sprake van een gezagscrisis die al enige decennia aan de gang is. Het lijkt erop dat onze samenleving meer en meer verweesd raakt. Inmiddels is de wal het schip aan het keren. Er klinkt een roep om meer duidelijkheid. om discipline en orde. Maar er is wel grote verlegenheid onder opvoeders rondom dit thema. Juist bij hen ligt de sleutel om iets te doen aan de scheefgegroeide gezagsverhoudingen. Dit boek gaat in op de achtergronden van deze ontwikkelingen en biedt handvatten om hiermee om te gaan.

Wil je het boek lezen?Verweesde generaties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Drs. R. Toes. Lezen Verweesde generaties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN