Mijn pony en ik 2 - Gevaar in de duinen

Mijn pony en ik 2 - Gevaar in de duinen - Sarah Bosse | Warmolth.org

...og een keer zoiets gebeurt ... Gevaar in de duinen - Mijn pony en ik van Sarah Bosse (boek, gebonden, ISBN 9789044749229) ... Deltas Mijn pony en ik - Gevaar in de duinen | Coppens ... ... . Luna de eilandpony - Een vriendin voor het leven! Elisa en haar pony Luna zijn onafscheidelijk. Op haar merrie... Alle boeken in de serie bij paagman.nl. Gevaar in de duinen - Mijn pony en ik, Een vriendin voor Elisa - Mijn pony en ik, Zeehond in nood - Mijn pony... Sarah Bosse Gevaar in de duinen. Gesproken boek . Elisa woont bij haar oom en tante op een eiland. ... [2018]. - 95 pagina's. - (Mijn pony en ik) Nederl ... Mijn pony en ik - Gevaar in de duinen deel 2 ... . Gesproken boek . Elisa woont bij haar oom en tante op een eiland. ... [2018]. - 95 pagina's. - (Mijn pony en ik) Nederlandse vertaling [uit het Duits]: Evelyn Onink-Middelbeek Nederlands gesproken met illustraties van Tina Schulte. Daisy-rom bij Passend Lezen. Gevaar in de duinen. Leen deze versie. Uitgever Mijn pony en ik - Gevaar in de duinen. Luna de eilandpony Een vriendin voor het leven! Elisa en haar pony Luna zijn onafscheidelijk. Op haar merrie voelt Elisa zich zelfverzekerd, vrolijk en vrij. Op een dag verschijnen tijdens een ritje op het eiland drie oudere jongens die Elisa zo laten schrikken dat ze bijna van haar pony valt. Elisa is woedend, maar tegelijk ook bang. Zoek ook in oudere boeken of boeken die niet meer in de boekhandel beschikbaar zijn. Zoek in 200.000 boeken en vind tips van 12 lezers. Wil je graag ... Gevaar in de duinen Mijn pony en ik SARAH BOSSE, Tina Schulte, Evelyn Onink-Middelbeek Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU Kinder- en jeugdboeken. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt ... Sarah Bosse Gevaar in de duinen. Gedrukt boek . Elisa woont bij haar oom en tante op een eiland. ... Mijn pony en ik Ook beschikbaar als Gesproken boek Meer informatie Uitgever Deltas, Aartselaar Verschenen 2018 ISBN 9789044749229 Kenmerken 95 pagina's, zwart-wit illustraties, 22 cm Aantekening Indien u vragen heeft over bijvoorbeeld het samenstellen van uw collectie of voor het maken van commerciële afspraken, kunt u contact opnemen met onze vertegenwoordiger Wim Tol. Luna de eilandpony Een vriendin voor het leven! Elisa en haar pony Luna zijn onafscheidelijk. Op haar merrie voelt Elisa zich zelfverzekerd, vrolijk en vrij. Op een dag verschijnen tijdens een ritje op het eiland drie oudere jongens die Elisa zo laten schrikken dat ze bijna van haar pony valt. Elisa is woedend, maar tegelijk ook bang. Mijn pony en ik. Met grote letters en ... Gevaar in de duinen. auteur Sarah Bosse, hardback gebonden boek, 95 pagina's, met illustraties van Tina Schulte; leeftijd 8-11 jaar Elisa en haar pony Luna zijn onafscheidelijk. Op haar merrie voelt Elisa zich zelfverzekerd, vrolijk en vrij. Op een… € 9, 95. Be...

INFORMATIE

AUTEUR
Sarah Bosse
DIMENSIE
10,51 MB
BESTANDSNAAM
Mijn pony en ik 2 - Gevaar in de duinen.pdf

OMSCHRIJVING

Luna de eilandpony - Een vriendin voor het leven!Elisa en haar pony Luna zijn onafscheidelijk. Op haar merrie voelt Elisa zich zelfverzekerd, vrolijk en vrij. Op een dag verschijnen tijdens een ritje op het eiland drie oudere jongens die Elisa zo laten schrikken dat ze bijna van haar pony valt. Elisa is woedend, maar tegelijk ook bang. Wat moet ze doen als er nog een keer zoiets gebeurt? Wanneer een van de drie brutale jongens een ongeluk krijgt in de duinen, leert Elisa het antwoord: gewoon haar merrie vertrouwen...Voor avontuurlijke meisjes van 8 tot 11 jaar.

Wil je het boek lezen?Mijn pony en ik 2 - Gevaar in de duinen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah Bosse. Lezen Mijn pony en ik 2 - Gevaar in de duinen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN