De Erfenis Van Fortuyn

De Erfenis Van Fortuyn - Hans Wansink | Warmolth.org

...gleraar van de UVA en advocaat van NRC Handelsblad, Egbert Dommering, dat de "de verharding van het discussieklimaat, slechts één van de twijfelachtige erfenissen van Pim Fortuyn is ... De erfenis van Fortuyn | Trouw ... ... De erfenis van Fortuyn PRECIES EEN JAAR geleden werd Pim Fortuyn op het mediapark in Hilversum vermoord. Over de gevolgen van deze daad is de afgelopen dagen reeds heel wat gezegd en geschreven. De erfenis van Pim Fortuyn, daar is Geert Wilders mee aan de haal gegaan. En die heeft hij inmiddels zo goed als verkwanseld. Want ook al staat 'hij' op tig zetels, Wilders weet met dat electoraat helemaal niéts te beginnen, dat hebben we bij vorige verki ... bol.com | De Erfenis Van Fortuyn, Hans Wansink ... ... . En die heeft hij inmiddels zo goed als verkwanseld. Want ook al staat 'hij' op tig zetels, Wilders weet met dat electoraat helemaal niéts te beginnen, dat hebben we bij vorige verkiezingen kunnen zien. De PVV is niet meer dan een cultus rondom de persoon Wilders. De erfenis van Fortuyn. Vandaag is de begrafenis van Pim Fortuyn, de man die met verve een oppositiebeweging aanvoerde die Nederland jarenlang ontbeerde en die alleen daarom al een leegte achterlaat. De dertigers nemen de touwtjes in handen. Daarmee is definitief het tijdperk van het Fortuynisme aangebroken, zegt politiek redacteur David van der Wilde. Met de erfenis van Fortuyn is niets gebeurd. Fortuyn heeft totaal verkeerde opvolgers gekend. Ze hebben eigenlijk allemaal gefaald. Je kunt naar de el...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Wansink
DIMENSIE
10,25 MB
BESTANDSNAAM
De Erfenis Van Fortuyn.pdf

OMSCHRIJVING

In De erfenis van Fortuyn maakt Hans Wansink de balans op van de roerigste periode uit de Nederlandse politieke geschiedenis sinds 1945. De revolte van Pim Fortuyn sloeg het zelfbeeld van een open, progressieve samenleving zonder spanningen tussen de bevolkingsgroepen aan scherven. Een behoudend deel van het volk, dat zijn buik vol had van het gedoogbeleid tegenover criminelen en illegalen, heeft een naar binnen gekeerde politieke elite tot de orde geroepen.

Wil je het boek lezen?De Erfenis Van Fortuyn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Wansink. Lezen De Erfenis Van Fortuyn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN