Een leeuw in huis

Een leeuw in huis - Abigail Tucker | Warmolth.org

...Maar wat is de ware aard van de door velen geliefde huisgenoot die eigenlijk een wild dier is? Abigail Tucker beschrijft op humoristische wijze hoe ze bij fokkers, liefhebbers en wetenschappers naar antwoorden zocht op vragen over het ... Astrologie horoscoop - Huis 1 tot en met 12 | Mens en ... ... ... Abigail Tucker is een geweldige auteur. Download en lees het boek Een leeuw in huis op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Een leeuw in huis in PDF, ePUB, MOBI. Een leeuw in huis | ISBN 9789021566467 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Een leeuw in huis van Abigail Tucker. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Ee ... Astrologie horoscoop - Huis 1 tot en met 12 | Mens en ... ... . Een leeuw in huis | ISBN 9789021566467 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Een leeuw in huis van Abigail Tucker. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Een leeuw in huis beschrijft de zoektocht van Abigail Tucker naar de ware aard van de geliefde huisgenoot, de Felis catus. Met een vlotte pen en een flinke dosis humor vertelt ze hoe een volstrekt egocentrisch wild dier altijd mensen voor zijn karretje weet te spannen. Sterker nog, de kat beheerst nu zelfs het internet! Een heerlijk leesboek dat al veel lof heeft ontvangen. Een Leeuw In Huis; TAG 'EEN LEEUW IN HUIS' 2018. Recensie: Een leeuw in huis Boekrecensies. onze waardering; Dit boek is een aanrader, zowel voor kattenliefhebbers als kattenhaters! Lees verder; 1; Zoek in artikelen. LEESCLUB LEEST. Iets om voor te leven Richard Roper; De roadtrip van je leven Lizzie van den Ham; De leeuw (Panthera leo) is een roofdier uit de familie der katachtigen (Felidae). Van alle katachtigen is enkel de tijger groter. De grootte en de manen van het mannetje geven het dier een imposant uiterlijk, waardoor de leeuw in grote delen van de wereld bekendstaat als de koning der dieren.In Europa heeft hij deze rol overigens pas in de loop van de middeleeuwen overgenomen van de bruine beer. Een leeuw in huis beschrijft de zoektocht van Abigail Tucker naar de ware aard van de geliefde huisgenoot, de Felis catus. Met een vlotte pen en een flinke dosis humor vertelt ze hoe een volstrekt egocentrisch wild dier altijd mensen voor zijn karretje weet te spannen. Een leeuw in huis van Abigail Tucker kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789021566467. Een leeuw in huis staat vol interessante weetjes die zowel liefhebbers als haters van katten zullen interesseren. Deze weetjes gaan van de plaats van katten in de evolutietheorie, tot de kattenziekte toxoplasmose en hoe katten op menselijke baby's lijken. Wat een groot pluspunt is, is dat al deze feiten ook wetenschappelijk onderbouwd zijn. De ware aard van onze huisgenoot. Het lukt de enigszins egocentrische kat al eeuwenlang om mensen om zijn poot te wikkelen en zelfs hun levens te...

INFORMATIE

AUTEUR
Abigail Tucker
DIMENSIE
3,79 MB
BESTANDSNAAM
Een leeuw in huis.pdf

OMSCHRIJVING

Een leeuw in huis beschrijft de zoektocht van Abigail Tucker naar de ware aard van de geliefde huisgenoot, de Felis catus. Met een vlotte pen en een flinke dosis humor vertelt ze hoe een volstrekt egocentrisch wild dier altijd mensen voor zijn karretje weet te spannen. Sterker nog, de kat beheerst nu zelfs het internet! Een heerlijk leesboek dat al veel lof heeft ontvangen.

Wil je het boek lezen?Een leeuw in huis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Abigail Tucker. Lezen Een leeuw in huis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN