De christus van Elqui

De christus van Elqui - Hernan Rivera Letelier | Warmolth.org

.... Signatuur, 277 blz. € 17,95Zonderlinge en charismatische predikers zijn in de Latijns-Amerikaanse literatuur vertrouwde figuren ... De christus van Elqui - nieuwe roman van Rivera Letelier ... ... . HERNAN RIVERA LETELIER - 2012 - De hoofdpersoon is gebaseerd op een figuur die echt bestaan heeft, Domingo Zárate Vega, ook wel bekend als de christus van Elqui. Hij was ee… | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! De christus van Elqui Hernán Rivera Letelier. Dit boek heb ik al eventjes uit en vanaf die tijd ben ik aan het denken hoe je over dit verhaal een recensie kunt schrijven. Het ... De christus van Elqui | Hernán Rivera Letelier ... ... . Dit boek heb ik al eventjes uit en vanaf die tijd ben ik aan het denken hoe je over dit verhaal een recensie kunt schrijven. Het is typisch zo'n boek waar je eigenlijk niets over moet zeggen maar gewoon moet lezen. De hoofdpersoon is gebaseerd op een figuur die echt bestaan heeft, Domingo Zárate Vega, ook wel bekend als de christus van Elqui. Hij was een prediker die als een soort nieuwe Christus door Chili zwierf daarmee deed hij een belofte gestand aan zijn moeder, dat hij gedurende 20 jaar een zwervende prediker zou zijn. Hernán Rivera Letelier, zelf de zoon van een amateurprediker `Mijn vader was ... "De christus van Elqui" van Rivera Letelier (zie mijn vorige blog) bracht mij op een boek waarin de hoofdrol eveneens wordt gespeeld door een eenzame, zondige, zwervende geestelijke: "The Power and the Glory" (1940) van de Britse schrijver Graham Green (1904 - 1991). De christus van Elqui Hernán Rivera Letelier. Dit boek heb ik al eventjes uit en vanaf die tijd ben ik aan het denken hoe je over dit verhaal een recensie kunt schrijven. Het is typisch zo'n boek waar je eigenlijk niets over moet zeggen maar gewoon moet lezen. e christus van lqui...

INFORMATIE

AUTEUR
Hernan Rivera Letelier
DIMENSIE
8,57 MB
BESTANDSNAAM
De christus van Elqui.pdf

OMSCHRIJVING

De hoofdpersoon is gebaseerd op een figuur die echt bestaan heeft, Domingo Zárate Vega, ook wel bekend als de christus van Elqui. Hij was een prediker die als een soort nieuwe Christus door Chili zwierf – daarmee deed hij een belofte gestand aan zijn moeder, dat hij gedurende 20 jaar een zwervende prediker zou zijn. Hernán Rivera Letelier, zelf de zoon van een amateurprediker – ‘Mijn vader was prediker en ik ben opgegroeid met een Bijbel onder mijn hoofdkussen’ – heeft dit gegeven gebruikt om er op zijn geheel eigen wijze een invulling aan te geven in opnieuw een prachtig portret van een gemeenschap op een van de meest extreme plekken op deze aarde, de Atacama-woestijn. Terecht won Rivera Letelier met dit nieuwe verhaal de Premio Alfaguara, een fantastische opvolger van De filmvertelster.

Wil je het boek lezen?De christus van Elqui in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hernan Rivera Letelier. Lezen De christus van Elqui Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN