De afvallige

De afvallige - Jan van Aken | Warmolth.org

...rachten duizenden weetjes tegen. Probeer het maar eens met bijvoorbeeld `Tuinkabouter`,`Juni` of `Charles` ... Tzum | Recensie: Jan van Aken - De Afvallige - Tzum ... . Ook in de database. Afvallige (15) Afvallige christen (2) Afvallige engel (1) Recent gepuzzeld. Ruw en onverbloemd (1) geluid (37) verouderd (8) Steekwapen (55) uitroep (138 ... De uitvinding van de doedelzak. Jan van Aken schreef met De Afvallige een indrukwekkende roman over de nadagen van het Romeinse rijk.Net als in zijn vorige boeken is het hem er niet om te doen te beschrijven wat er lang geleden precies is ... De afvallige eBook door Jan van Aken - 9789021446493 ... ... .Net als in zijn vorige boeken is het hem er niet om te doen te beschrijven wat er lang geleden precies is voorgevallen, maar laat hij zijn fantasie los op wat er zo mogelijk allemaal heeft kunnen gebeuren. De speer veranderde vermoedelijk de loop van de geschiedenis - die van het christendom en mogelijk ook die van Europa als christelijk continent. Het is nooit duidelijk geworden wie hem wierp: een vijandelijk Pers of een christelijke soldaat uit Julianus' eigen legermacht. In zijn historische roman De Afvallige komt Jan van Aken met een antwoord. Lees „De afvallige" door Jan van Aken verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Het jaar is 376 na Christus. Uit de onmetelijke Aziatische steppen nadert groot onheil: tienduizenden Goten steken in pa... De afvallige. Het jaar is 376 na Christus. Uit de onmetelijke Aziatische steppen nadert groot onheil: tienduizenden Goten steken in paniek de Donau over en vragen asiel aan in het Romeinse Rijk. Een orakel wijst de wijnhandelaar Swintharik aan als persoon die uitkomst kan bieden in deze crisis, en diverse mensen gaan naar hem op zoek. Als hij daar achter komt slaat hij op de vlucht. De geheimtip van dit moment is Jan van Akens historische roman De Afvallige. In het zomerinterview met Toef Jaeger bekent Van Aken dit genre liever te schrijven dan te lezen. 'Ik ben een chaoot ... Lees „De Afvallige" door Edward Hendriks verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Ik ben Jack. Vernoemd naar Johanne...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan van Aken
DIMENSIE
10,60 MB
BESTANDSNAAM
De afvallige.pdf

OMSCHRIJVING

Het jaar is 376 na Christus. Uit de onmetelijke Aziatische steppen nadert groot onheil: tienduizenden Goten steken in paniek de Donau over en vragen asiel aan in het Romeinse Rijk. Een orakel wijst de wijnhandelaar Swintharik aan als degene die de crisis kan oplossen en velen gaan naar hem op zoek, ieder met een ander motief.In het ruïneveld buiten Damascus overdenkt Swintharik op een pilaar zijn leven. Als hij beseft dat hij gezocht wordt, slaat hij ijlings op de vlucht. Is hij het slachtoffer van een complot dat het hele Romeinse Rijk bedreigt? En wat was zijn rol bij de moord op de afvallige keizer Julianus? Jan van Aken overtreft zichzelf met een meesterlijke historische roman: geestig, spannend en scherpzinnig tegelijk.

Wil je het boek lezen?De afvallige in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan van Aken. Lezen De afvallige Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN