Het korte maar wonderbare leven van Oscar WAO

Het korte maar wonderbare leven van Oscar WAO - Junot Diaz | Warmolth.org

...n culturen, Fantasie en Fantasy, Bekroonde boeken, 17 tot 18+ jaar ... Het korte maar wonderbare leven van Oscar Wao - Junot ... ... . Oscar is een dikke nerd die door zijn vreemde gedrag nimmer een vriendinnetje zal vinden. Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Diaz, Junot - Het korte maar wonderbare leven van oscar wao. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. Menu ... Het korte maar wonderbare leven van Oscar Wao | ISBN 97 ... Het korte maar wonderbare leven van Oscar WAO | Boeken ... . Menu ... Het korte maar wonderbare leven van Oscar Wao | ISBN 9789025449476 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het korte maar wonderbare leven van Oscar Wao Junot Díaz • Boek • paperback. Samenvatting . Oscar Wao is een aardige jongen uit een Dominicaanse wijk in New Jersey die kampt met overgewicht en liefdesverdriet. Hij droomt ervan de Dominicaanse Tolkien te worden en, vooral een vriendin te krijgen. In de ban van de fuku. Tien jaar geleden trad Junot Diaz even in het voetlicht met de verhalencollectie 'Drown'. Nu levert hij met 'Het korte maar wonderbare leven van Oscar Wao' één van de mooiste boeken van 2007 af. INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 1,80 MB BESTANDSNAAM Het korte maar wonderbare leven van Oscar Wao.pdf PUBLICEER DATUM mei 2016 SCHRIJVER Junot Diaz ISBN 9789025449476 Het korte maar wonderbare leven van Oscar Wao bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Oscar Wao is een vriendelijke jongen uit het Dominicaanse getto van New Jersey. Zijn leven wordt beheerst door zijn overgewicht en zijn voorliefde voor fantasy. Daarnaast heeft hij voortdurend een gebroken hart; hij is altijd verliefd, maar zijn liefde wordt nooit beantwoord....

INFORMATIE

AUTEUR
Junot Diaz
DIMENSIE
4,88 MB
BESTANDSNAAM
Het korte maar wonderbare leven van Oscar WAO.pdf

OMSCHRIJVING

Oscar Wao is een vriendelijke jongen uit het Dominicaanse getto van New Jersey. Zijn leven wordt beheerst door zijn overgewicht en zijn voorliefde voor fantasy. Daarnaast heeft hij voortdurend een gebroken hart; hij is altijd verliefd, maar zijn liefde wordt nooit beantwoord.In zijn familie wordt gefluisterd dat het allemaal de schuld is van de fukú, de vervloeking die zijn familieleden al generaties achtervolgt en hen verdoemt tot gevangenschap en ongeluk, maar bovenal tot een leven zonder liefde. Kan Oscar ontsnappen aan de vloek, of staat hem hetzelfde lot te wachten als zijn voorvaderen?Op betoverende wijze beschrijft Junot Diaz de geschiedenis van de familie Wao en het korte maar wonderbare leven van Oscar. Het verhaal speelt zich af tegen de achtergrond van het schrikbewind van de Dominicaanse dictator Trujillo Molina. De auteur werd zelf geboren in de Dominicaanse Republiek en ontving in 2008 de Pulitzer prijs.

Wil je het boek lezen?Het korte maar wonderbare leven van Oscar WAO in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Junot Diaz. Lezen Het korte maar wonderbare leven van Oscar WAO Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN