Prettig gestoorde amigurumi's

Prettig gestoorde amigurumi's - Dendennis | Warmolth.org

... amigurumi's. Dendennis schreef over zijn boek: De figuren hebben allemaal een unieke eigenschappen en iets knulligs ... Interview met Dendennis van Prettig Gestoorde Amigurumi's ... ... . Geen lieve schattige beestjes, maar juist anti-helden. De hoofdpersoon in het boek: Dendennis, het buitenbeentje van de klas dat voornamelijk droomt en rond dwaalt in zijn eigen fantasie wereld. Prettig gestoorde amigurumi's Dendennis 9789043916646 Ontmoet in dit boek anti-held DenDennis en zijn vrienden Soepkip, Snotaap, de geitenbreier en nog meer prettig gestoorde amigurumi's. In ... Ontmoet in dit boek haak karakter DenDennis en zijn vrienden Soepkip, Snotaap, de geitenbreier en nog meer ... Prettig gestoorde amigurumi's - Thuisleven.com ... . In ... Ontmoet in dit boek haak karakter DenDennis en zijn vrienden Soepkip, Snotaap, de geitenbreier en nog meer prettig gestoorde amigurumi's. In totaal 15 superstoere en grappige haakpatronen die direct ieders hart stelen. De patronen zijn stapsgewijs na te haken. Inclusief unieke verhalen en foto's van alle haakfiguren. Dendennis, de prettig gestoorde haakfanaat, heeft een boek uitgebracht: Prettig Gestoorde A...

INFORMATIE

AUTEUR
Dendennis
DIMENSIE
11,64 MB
BESTANDSNAAM
Prettig gestoorde amigurumi's.pdf

OMSCHRIJVING

Ontmoet in dit boek anti-held DenDennis en zijn vrienden Soepkip, Snotaap, de geitenbreier en nog meer prettig gestoorde amigurumi's. In totaal 15 superstoere en grappige haakpatronen die direct ieders hart stelen. De patronen zijn stapsgewijs na te haken. Inclusief unieke verhalen en foto's van alle haakfiguren. De haakpatronen zijn voor zowel beginnende als gevorderde amigurumisten of haaksters geschikt.

Wil je het boek lezen?Prettig gestoorde amigurumi's in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dendennis. Lezen Prettig gestoorde amigurumi's Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN