Grote gedachten

Grote gedachten - Janny van der Molen | Warmolth.org

... de Vries M, editors, Jaarboek Sociale Psychologie 2012 ... Grote gedachten - Bibliotheek.nl ... . Grote gedachten | ISBN 9789021672250 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Negatieve gedachten; iedereen heeft er wel eens last van. Meestal kom je er niet veel verder mee, en zitten ze je alleen maar in de weg. Hoe kom je er dus snel vanaf? 5 simpele (en wetenschappelijk bewezen) manieren om je hoofd op te klaren! Achter je negatieve gedachten en gevoelens gaat veel psychologisch gedoe schuil. Zelf nadenken. Vragen stellen. Discussiëren. Dan nog ... Grote gedachten - Janny van der Molen - 9789021678863 ... ... . Zelf nadenken. Vragen stellen. Discussiëren. Dan nog meer vragen stellen. En nóg dieper nadenken. Dat is wat filosofen als Socrates, Plato, Descartes, Spinoza en Arendt door de eeuwen heen hebben gedaan. En dat is wat filosofieleraar Swart in dit boek met zijn klas doet. Niet alle leerlingen staan even open voor de 'grote gedachten' van de filosofen over wie meneer Swart vertelt. Maar ... Home » grote gedachten . Reflectie in tijden van Covid-19. Door Me_Giant op zaterdag 11 april 2020 14:00 - Reacties (2) Categorieën: Covid-19, actualiteit, duurzaamheid, games, grote gedachten, hobby, mijn activiteiten, over mij, politiek, Views: 663 Mijn blog. Thuis ... Grote gedachten: verhalen over filosofie H. BoerSchoon zij wisten, dat zijn volk, in vergelijkinge van dat, H# waarmede zij voorhadden hem aantetasten, van klein belang voor' was, kozen ze echter, grote gedachten van de bekwaamheden AEneel. van dien veldhéér hebbende, ......

INFORMATIE

AUTEUR
Janny van der Molen
DIMENSIE
11,82 MB
BESTANDSNAAM
Grote gedachten.pdf

OMSCHRIJVING

De ideeën van beroemde filosofen helder uiteengezet in verhaalvorm, voor lezers vanaf 12 jaar. Ook boeiend voor volwassenen! Zelf nadenken. Vragen stellen. Discussiëren. Dan nog meer vragen stellen. En nog dieper nadenken. Dat is wat filosofen als Socrates, Plato, Descartes, Spinoza en Arendt door de eeuwen heen hebben gedaan. En dat is wat filosofieleraar Swart in dit boek met zijn klas doet. Niet alle leerlingen staan even open voor de "grote gedachten' van de filosofen over wie meneer Swart vertelt. Maar allemaal ontdekken ze hoe die ideeën ook nu nog van belang zijn voor hun eigen leven, en bij de vragen en problemen die ze op hun pad vinden.Janny van der Molen koos voor dit boek veertien belangrijke filosofen. Ze vertelt zo helder over hun ideeën, dat die voor iedereen begrijpelijk worden. Een fantastisch boek dat elke lezer aan het denken zal zetten!

Wil je het boek lezen?Grote gedachten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janny van der Molen. Lezen Grote gedachten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN