Met lichte tred

Met lichte tred - Ton Lemaire | Warmolth.org

...arde. Verder lezen . Boekstra uit Nijverdal ... Ton Lemaire Met lichte tred - Alles over boeken en schrijvers ... . Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs. Verzendkosten 1,75 euro per ... Kortom, Met lichte tred benadert heel veel aspecten van het fenomeen wandelen, het hardbound boek is fraai uitgegeven met bovendien acht kleurenafbeeldingen, waaronder het bekende Wanderer über den Nebelmeer van Caspar David Friedrich en een beeld uit de film over de genoemde Dersoe Oesala. Lees „Met lichte tred De wereld van de w ... Recensie: Met lichte tred 📖 De Leesclub van Alles ... . Lees „Met lichte tred De wereld van de wandelaar" door Ton Lemaire verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Ton Lemaire houdt in Met lichte tred een filosofisch pleidooi voor langzaam wandelen, onthaasting en zelfreflectie. Wand... Met lichte tred is de neerslag van Lemaires levenslange passie voor de wereld van het wandelen en voor de wandelaar en zijn lichte voetafdruk op de aarde. € 22,99. Zet op verlanglijstje In winkelwagen . Waarom bestellen bij Scheltema? Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken ... Met lichte tred is de neerslag van Lemaires levenslange passie voor de wereld van het wandelen en voor de wandelaar en zijn lichte voetafdruk op de aarde. Weerzien in Kenia. Terwijl hij doorloopt, met zijn lichte tred, trippelend als een mus, onderdrukt Camille de neiging om over te geven. De kaft wekt al het verlangen om te gaan wandelen. Wat zou ik graag dat weggetje aflopen. Het boek 'Met lichte tred' van Ton Lemaire is aan de ene kant een uitnodiging om naar buiten te gaan, om je al wandelend te laten opnemen in je omgeving. Aan de andere kant is het een aanklacht… Met lichte tred book. Read 3 reviews from the world's largest community for readers. Wij mensen zijn een mobiele soort: we houden van lopen, slenteren en... Met lichte tred door het leven gaan vraagt zowel realiteitszin als het loslaten van deze beelden. Onbevangenheid, nieuwsgierigheid en liefde vormen ingrediënten voor een basishouding waarmee je de weerbarstige werkelijkheid kunt zien zoals die is. Het gaat er dus niet om dat je het ontkent of ervoor wegvlucht. Maar dat je het omarmt en verheft […] Met lichte tred. Ton Lemaire houdt in Met lichte tred een filosofisch pleidooi voor langzaam wandelen, onthaasting en zelfreflectie.Wandelen heeft vanaf... Met lichte tred. Van Ton Lemaire verscheen eveneens bij Ambo|Anthos uitgevers De tederheid Filosofi e van het landschap Over de waarde van culturen Het Vertoog over de Ongelijkheid van Jean-Jacques Rousseau De indiaan in ons bewustzijn Ton Lemaire houdt in Met lichte tred een filosofisch pleidooi voor langzaam wandelen, onthaasting en zelfreflectie. Wandelen heeft vanaf de achttiende eeuw een moderne invulling gekregen door onze veranderende verhouding tot natuur en landschap. De behoefte aan wandelen leeft nog steeds en lijkt zelfs toe te nemen, mogelijk ter compensatie van de verdergaande verstedelijking, de...

INFORMATIE

AUTEUR
Ton Lemaire
DIMENSIE
12,93 MB
BESTANDSNAAM
Met lichte tred.pdf

OMSCHRIJVING

Ton Lemaire houdt in Met lichte tred een filosofisch pleidooi voor langzaam wandelen, onthaasting en zelfreflectie.Wandelen heeft vanaf de achttiende eeuw een moderne invulling gekregen door onze veranderende verhouding tot natuur en landschap. De behoefte aan wandelen leeft nog steeds en lijkt zelfs toe te nemen, mogelijk ter compensatie van de verdergaande verstedelijking, de heerschappij van het gemotoriseerde verkeer en de vele uren die men zittend voor schermen doorbrengt. Wat is er dan vitaliserender dan een flinke wandeling, liefst door een afwisselend landschap en in een mooi natuurgebied?Aan de hand van het werk van filosofen, kunstenaars en schrijvers bezingt Lemaire de lof van het lopen, maar zijn boek is tevens een kritisch commentaar op de samenleving. Met lichte tred is de neerslag van Lemaires levenslange passie voor de wereld van het wandelen en voor de wandelaar en zijn lichte voetafdruk op de aarde.

Wil je het boek lezen?Met lichte tred in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ton Lemaire. Lezen Met lichte tred Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN