De hof van vrede

De hof van vrede - André F. Troost | Warmolth.org

...unt er de stilte horen. Je kunt er de vrede met eigen ogen zien ... De hof van vrede | André F. Troost - Doorbraak winkel ... . Ruim 125.000 exemplaren verkocht. Aansprekende teksten over tot rust komen bij God. Prachtige fotografie. De geluiden van de straat, het lawaai van de mensen, de drukte van al die dingen die zich alleen al in je agenda verdringen om aandacht, dat alles is daar ver weg. Je kunt er de stilte horen. Je kunt er de vrede met eigen ogen zien. Ruim 125.000 exemplaren verkocht. Aansprekende teksten over t ... Boekwinkeltjes.nl - Troost, A.F. - De hof van vrede ... . Ruim 125.000 exemplaren verkocht. Aansprekende teksten over tot rust komen bij God. Prachtige fotografie. De hof van vrede € 9,99 Auteur: André F. Troost. ISBN Dichtbij de plaats waar ik woon is een prachtige tuin. Zo af en toe ga ik erheen. Om vrede te vinden. Om tot rust te komen. Heb je zin om met me mee te gaan? Het zal je goed doen, zoals het ook mij zo vaak heeft goedgedaan daar rond te gaan, te dwalen tussen de geurende struiken en velden vol fleurige bloemen. De geluiden van de straat, het lawaai van de mensen, de drukte van al die dingen die ... De hof van vrede is een bewezen bestseller met een nieuwe vormgeving. Met aansprekende teksten van de geliefde auteur en predikant André Troost over tot rust komen bij God. Met prachtige fotografie is dit een mooi boek om weg te geven bij diverse gelegenheden. Ruim 125.000 exemplaren van de Hof van vrede zijn er al verkocht. De hof van vrede van André F. Troost voor €9.99 - Dichtbij de plaats waar ik woon is een prachtige tuin. Zo af en toe ga ik erheen. Om vrede te vinden. Om tot rust te komen. Heb je zin om met me mee te gaan? Het zal je goed doen, zoals het ook mij zo vaak heeft goedgedaan daar rond te gaan, te dwalen tussen... A.F. Troost - De Hof Van Vrede Het boek De Hof Van Vrede van de auteur A.F. Troost is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "De Hof Van Vrede" is tweedehands te koop vanaf € 3,00 bij antiqbook.com. André F. Troost leest zelf het geliefde boek De hof van vrede voor. Van deze bestseller zijn al meer dan 125.000 exemplaren verkocht. In een allegorische vertelling leidt de auteur, ondersteund door muzikale intermezzo's, zijn luisteraars rond door een hof waar rust en vrede te vinden zijn. Inhoud De tuin van mijn vriend Kom maar mee Een zee ......

INFORMATIE

AUTEUR
André F. Troost
DIMENSIE
7,36 MB
BESTANDSNAAM
De hof van vrede.pdf

OMSCHRIJVING

Dichtbij de plaats waar ik woon is een prachtige tuin. Zo af en toe ga ik erheen. Om vrede te vinden. Om tot rust te komen. Heb je zin om met me mee te gaan? Het zal je goed doen, zoals het ook mij zo vaak heeft goedgedaan daar rond te gaan, te dwalen tussen de geurende struiken en velden vol fleurige bloemen. De geluiden van de straat, het lawaai van de mensen, de drukte van al die dingen die zich alleen al in je agenda verdringen om aandacht, dat alles is daar ver weg. Je kunt er de stilte horen. Je kunt er de vrede met eigen ogen zien. Ruim 125.000 exemplaren verkocht. Aansprekende teksten over tot rust komen bij God. Prachtige fotografie. Van geliefde auteur en predikant André Troost. Mooi om weg te geven bij diverse gelegenheden.

Wil je het boek lezen?De hof van vrede in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur André F. Troost. Lezen De hof van vrede Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN