Amigurumi en monsters

Amigurumi en monsters - Tessa van Riet-Ernst | Warmolth.org

...nformatiepagina's lees je waar je in deze periode op moet letten ... Amigurumi en monsters - Hobby en Vrije tijd - Marktplaats.nl ... . In Amigurumi & monsters van Tessa van Riet-Ernst staan 15 amigurumi-patronen om te haken. Het thema is monsters. Geen gevaarlijke engerds, maar gezellige griezels die ieders hart stelen. Zoals een groene draak die zijn teddybeer altijd stevig vasthoud In Amigurumi & monsters van Tessa van Riet-Ernst staan 15 amigurumi-patronen om te haken. Het thema is monsters. Geen gevaarlijke engerds, maar gezellig ... Bureau ISBN - Amigurumi en monsters ... . Het thema is monsters. Geen gevaarlijke engerds, maar gezellige griezels die ieders hart stelen. Zoals een groene draak die zijn teddybeer altijd stevig vasthoudt en een hulpeloze krokodil zonder zwemdiploma. Alle amigurumi's zijn voorzien van duidelijke haa Amigurumi Monsters Crochet Free Patterns Monsters are not necessarily frightening or scaring, but cute and adorable as these easy Amigurumi monsters below. When these little munchkins were the top of their scare class at Monsters Preschool! In Amigurumi & monsters van Tessa van Riet-Ernst staan 15 amigurumi-patronen om te haken. Het thema is monsters. Geen gevaarlijke engerds, maar gezellige griezels die ieders hart stelen. Zoals een groene draak die zijn teddybeer altijd stevig vasthoudt en een hulpeloze krokodil zonder zwemdiploma. Ze zijn er in elke vorm en elke kleur, en ook al lijken ze op het eerste gezicht een beetje eng, eigenlijk zijn ze ongelofelijk lief. Vijftien dappere ontwerpers van over de hele wereld hebben alle hoeken van hun haakstudio's uitgekamd en ze hebben de meest ongelofelijke (en ondeugende) monsters voor je gevonden! In Amigurumi & monsters van Tessa van Riet-Ernst staan 15 amigurumi-patronen om te haken. Het thema is monsters. Geen gevaarlijke engerds, maar gezellige griezels die ieders hart stelen. Zoals een groene draak die zijn teddybeer altijd stevig vasthoudt en een hulpeloze krokodil zonder zwemdiploma. Amigurumi en monsters | ISBN 9789043918251 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Amigurumi monsters 119 blz. Naar aanleiding van een onwerpwedtrijd is het boek Amigurumi monsters ontstaan. Uit alle inzendingen zijn de 15 allerleukste gekozen en gebundeld in dit fantastische boek. Haak nu zelf de schattigste griezels! Want naast een gezonde portie monster, zijn ze eigenljik toch ook heel schattig! Amigurumi monsters 2 + bean-eyes + soft touch crochet hook 3,0 mm + wool needles + wadding + 4 bolletjes wol met de wol en wadding Nieuw Ophalen € 25,00 Eergisteren...

INFORMATIE

AUTEUR
Tessa van Riet-Ernst
DIMENSIE
5,61 MB
BESTANDSNAAM
Amigurumi en monsters.pdf

OMSCHRIJVING

In Amigurumi & monsters van Tessa van Riet-Ernst staan 15 amigurumi-patronen om te haken. Het thema is monsters. Geen gevaarlijke engerds, maar gezellige griezels die ieders hart stelen. Zoals een groene draak die zijn teddybeer altijd stevig vasthoudt en een hulpeloze krokodil zonder zwemdiploma. Alle amigurumi’s zijn voorzien van duidelijke haakpatronen, inclusief (stappen)foto’s. Geschikt voor beginnende en gevorderde haaksters.

Wil je het boek lezen?Amigurumi en monsters in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tessa van Riet-Ernst. Lezen Amigurumi en monsters Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN