Alles tussen jou & mij

Alles tussen jou & mij - Susan Wiggs | Warmolth.org

...oet gaan wonen die hij jaren eerder heeft verlaten ... Alles tussen jou & mij eBook door Susan Wiggs ... ... . Het valt hem zwaar, maar toch is hij gelukkig op de boerderij met zijn neefje en nichtje. Alles tussen jou & mij. Een dramatisch voorval brengt hen samen, maar liefde lijkt onmogelijk... Caleb Stolz heeft¬ zijn broer op diens sterfbed beloofd dat hij zijn twee jonge kinderen zal grootbrengen. Dit betekent dat hij terug moet naar de kleine gesloten Amish-gemeenschap die hij jaren eerder heeft verlaten. Lees „Alles tussen jou & mij" door Susan Wiggs ... Alles tussen jou & mij by Susan Wiggs - Goodreads ... . Lees „Alles tussen jou & mij" door Susan Wiggs verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Alles tussen jou & mij van Susan Wiggs is een hartverwarmend en luchtig verhaal over de vraag of liefde ooit op het juis... Alles tussen jou & mij van Susan Wiggs is een hartverwarmend en luchtig verhaal over de vraag of liefde ooit op het juiste moment komt. Een dramatisch voorval brengt hen samen, maar liefde lijkt onmogelijk... Alles tussen jou & mij direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Het boek Alles tussen jou & mij, geschreven door Susan Wiggs, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 'Alles tussen jou & mij' door Susan Wiggs - Onze prijs: €17,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Alles tussen jou & mij book. Read 579 reviews from the world's largest community for readers. Caleb Stolz heeft zijn broer op die...

INFORMATIE

AUTEUR
Susan Wiggs
DIMENSIE
3,85 MB
BESTANDSNAAM
Alles tussen jou & mij.pdf

OMSCHRIJVING

Ze leven in totaal verschillende werelden - tot een dramatisch voorval hen samenbrengt...Caleb Stolz heeft zijn broer op diens sterfbed beloofd dat hij voor zijn twee jonge kinderen zal zorgen. Dit betekent dat hij terug moet naar zijn amish-wortels en weer in de kleine gesloten gemeenschap moet gaan wonen die hij jaren eerder heeft verlaten. Hoewel dat niet gemakkelijk is voor hem, is hij toch al snel gelukkig op de boerderij, met zijn neefje en nichtje.Tot zijn neefje zwaargewond raakt bij een ongeluk. Caleb kan niet anders dan het kind met een helikopter naar een ziekenhuis in de stad laten brengen; een keuze waarmee hij zich de woede van de hele gemeenschap op de hals haalt. Hij lijkt er helemaal alleen voor te staan. Dan ontmoet hij Reese Powell, een toegewijde arts tot wie hij zich onmiddellijk aangetrokken voelt. Maar zal het ooit iets tussen hen kunnen worden?

Wil je het boek lezen?Alles tussen jou & mij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susan Wiggs. Lezen Alles tussen jou & mij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN