Durf te leven!

Durf te leven! - Rafael Santandreu | Warmolth.org

...et elke dag, van je korte bestaan. Hoe hebben m'n pa en mijn grootpa heeftt gedaan ... Ramses Shaffy - Mens durf te leven (1967) - YouTube ... . Hoe doet " t m'n neef of hoe doet " t m'n vriend. En wie weet hoe of dat dan de buurman weer vindt. En wat heeft het fatsoen voor geschreven. Mens, durf te leven. De mensen bepalen de kleur van je das, De vorm van je hoed, Durf te leven (Paperback). Vrij bewegen in een angstige wereldVrijwel ieder mens wordt in zijn leven geconfronteerd met bange (voor)gevoelens of de... Durf te leven. Als tiener kun je aan alles gaan twijfelen; jezelf, je ouders†... Mensch, durf te leven! - bron.fontys.nl ... ... Durf te leven. Als tiener kun je aan alles gaan twijfelen; jezelf, je ouders…de wereld om je heen. Soms pieker je je suf! Deze training kan je helpen om dat te doen wat je graag wilt doen, om tevreden te zijn met jezelf en leren om te gaan met moeilijke situaties. Mens, durf te leven Je kop in de hoogte, je neus in de wind En lap aan je laars hoe een ander het vindt Hou een hart vol van warmte en van liefde in je borst Maar wees op je vierkante meter een vorst Wat je zoekt kan geen ander je geven Mens, durf te leven. Toegevoegd door tauzefien op zo jun 08, 2003 10:00 pm. Durf te leven! (Paperback). Het leven is om van te genieten: liefhebben, leren, ontdekken… en dat kunnen we alleen als we onze angsten overwinnen en... Durf te leven! 7 dagen. God houdt ervan om cadeaus te geven aan Zijn zonen en dochters die op Hem vertrouwen. Hij houdt heel veel van degenen die dingen durven door geloof! In dit leesplan leren we dingen te durven. Want een beetje extra 'durf' kan je leven met God veranderen! Uitgever. We willen Jesus.net bedanken voor het verstrekken van dit ... Het leven zit vol onzekerheden. Die willen beheersen, zoals nu tijdens de coronacrisis wordt gepoogd, is een illusie, aldus Arno Kierkels, docent-onderzoeker bij Fontys. Het is de hoogste tijd om levenslust en doodsbesef te plaatsen boven doodsangst, zegt hij in onderstaand opiniestuk. Mens, dur...

INFORMATIE

AUTEUR
Rafael Santandreu
DIMENSIE
11,58 MB
BESTANDSNAAM
Durf te leven!.pdf

OMSCHRIJVING

Het leven is om van te genieten: liefhebben, leren, ontdekken… en dat kunnen we alleen als we onze angsten overwinnen en durven te leven!In dit boek reikt de gerenommeerde arts Rafael Santandreu u de instrumenten van cognitieve psychologie aan. Deze krachtige, wetenschappelijke methode wordt in de hele wereld efficiënt toegepast om mensen sterker en gelukkiger te maken. Aan de hand van verhalen uit zijn praktijk en privéleven laat de auteur u zien hoe een persoonlijke transformatie kan gebeuren. Met behulp van dit boek maken depressie, angst en schuldgevoelens plaats voor sereniteit en vrolijkheid.U hebt niets nodig om gelukkig te zijn, alleen uzelf!RAFAEL SANTANDREU werkt als cognitief psycholoog in zijn praktijk in Barcelona. Hij wijdt een groot deel van zijn tijd aan het opleiden van artsen en psychologen en hij schrijft ook voor tijdschriften.

Wil je het boek lezen?Durf te leven! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rafael Santandreu. Lezen Durf te leven! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN