Opa Knoest bouwt een boot

Opa Knoest bouwt een boot - Michel de Boer | Warmolth.org

...an het timmeren. Hij heeft helemaal zelf een boot gebouwd en in de kleuren van de regenboog geverfd ... bol.com | Opa Knoest op de boerderij, F. Jongboom ... ... . Als Ricky en Renske een kijkje komen nemen, is de boot al bijna klaar. Opa Knoest gaat op zijn Solex naar boer Brentjes. Onderweg komt hij Ricky en Renske tegen. Samen gaan ze naar de boerderij. Er zijn veel jonge dieren geboren. Maar dan heeft de boer nog een verrassing. Inclusief cd met 10 vrolijke liedjes van Rob en Lee Ann Vermeulen (Kids Crew) en het verhaal, voorgelezen door Elly Zuiderveld! Het boek Opa Knoest bouwt een boot, geschreven door Michel de Boer, Frits Jongboom, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Een vrolijk deel in de serie 'Opa Knoest'-boe ... bol.com | Opa Knoest bouwt een boot, Michel de Boer ... ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Een vrolijk deel in de serie 'Opa Knoest'-boeken. Dit keer heeft opa Knoest een boot gebouwd, en Renske en Ricky mogen mee een tochtje maken. Het is heel gezellig, maar dan begint het te regenen… Om droog te blijven gaan ze gauw naar binnen, en er komen ook veel dieren schuilen in de boot. 'Mijn boot lijkt de ark van Noach wel', zegt opa. Opa Knoest bouwt een boot is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Opa Knoest bouwt een boot PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Opa Knoest bouwt een boot. Opa Knoest is al weken druk in zijn schuurtje aan het timmeren.Hij heeft helemaal zelf een boot gebouwd en in de kleuren ... Als Opa Knoest gaat varen met zijn kleinkinderen, gaat het regenen. Veel dieren schuilen in de boot, waardoor opa het Bijbelverhaal de Ark van Noach vertelt. Prentvertelling met felgekleurde illustraties. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar. Opa Knoest is al weken druk in zijn schuurtje aan het timmeren. Hij heeft helemaal zelf een boot gebouwd en in de kleuren van de regenboog geverfd. Als Ricky en Renske een kijkje komen nemen, is de boot al bijna klaar. Alleen het bordje met de naam "De Knoest" moet e...

INFORMATIE

AUTEUR
Michel de Boer
DIMENSIE
10,62 MB
BESTANDSNAAM
Opa Knoest bouwt een boot.pdf

OMSCHRIJVING

Opa Knoest is al weken druk in zijn schuurtje aan het timmeren.Hij heeft helemaal zelf een boot gebouwd en in de kleuren van de regenboog geverfd. Als Ricky en Renske een kijkje komen nemen, is de boot al bijna klaar.Alleen het bordje met de naam ''De Knoest'' moet er nog op worden geschroefd.Samen duwen ze de boot de schuur uit en het water in. Eenmaal aan boord hebben ze veel plezier.Plotseling begint het te regenen. Eerst zachtjes, maar dan steeds harder. In de kajuit weet Opa Knoest er toch nog een leuk boottochtje van te maken.En... na regen komt zonneschijn!Een leuk verhaal over de ark van Noach.

Wil je het boek lezen?Opa Knoest bouwt een boot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michel de Boer. Lezen Opa Knoest bouwt een boot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN