Een huwelijk in het jaar 2020

Een huwelijk in het jaar 2020 - Maurits Wagenvoort | Warmolth.org

...gen de twee echtlieden in de jaren zeventig, na veertien jaar, toch weer uit elkaar ... Een huwelijk in het jaar 2020, Maurits Wagenvoort ... ... . Dat vertelde Bruijs in een openhartig gesprek op NPO Radio 5. "Onze relatie heeft mijn leven altijd gekleurd, en kleurt mijn leven nog steeds", vertelde de 68-jarige Bruijs. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, M. Wagenvoort - Een huwelijk in het jaar 2020 Een huwelijk in het jaar 2020. Door Maurits Wagenvoort (Auteur) Boek Bijna een eeuw geleden schreef Maurits Wagenvoort een toekomst roman over het jaar 2020. Het boek schetst een positief gestemd toekomstbeeld: het 'Lees meer… Facebook T ... Atlas Contact Een huwelijk in het jaar 2020 - Maurits ... ... . Het boek schetst een positief gestemd toekomstbeeld: het 'Lees meer… Facebook Twitter Pinterest Linkedin E-mail € 15 00. Voeg toe ... Het huwelijk of matrimonium is een door burgerlijk en/ of religieus recht geregelde samenlevingsvorm die de fundering vormt van de meeste gezinnen en van belang is als legaal en sociaal geaccepteerd fundament onder duurzame seksuele relaties en familieverbanden.Cruciaal is het onderscheid tussen het kerkelijk huwelijk (of religieus huwelijk) enerzijds, en het burgerlijk huwelijk anderzijds. Een Huwelijk In Het Jaar 2020 - Lj Veen Klassiek 12. 95. Op voorraad. Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner. BookSpot. Bekijk en vergelijk alle verkopers. De levertijd is 1 werkdag(en) Gratis thuisbezorgd Onze winkelvoorraad. Een ......

INFORMATIE

AUTEUR
Maurits Wagenvoort
DIMENSIE
3,11 MB
BESTANDSNAAM
Een huwelijk in het jaar 2020.pdf

OMSCHRIJVING

Een huwelijk in het jaar 2020 is in 1923 geschreven door Maurits Wagenvoort (27 juni 1859 - Voorburg, 30 december 1944). Maurits was naast schrijver van romans en reisverhalen ook reizend verslaggever van het Algemeen Handelschblad en goed bevriend met schrijver Louis Couperus. In deze roman werpt hij een blik in de toekomst en neemt hij een huwelijk in 2020 onder de loep. In 2020 is het wereldbeeld compleet veranderd. De mensheid heeft beschikking over de fotofoon (een soort internet), kinderen worden niet meer door hun ouders opgevoed, maar in zogenaamde Kindertuinen en alles is gericht op gelijkwaardigheid, vrede en welbehagen. Tegen dit decor ontspint zich een intrigerende driehoeksverhouding binnen het huwelijk van Cécile en Alfred. Het is verbazingwekkend hoeveel de toekomst die Maurits Wagenvoort in 1923 voorspeld, overeenkomt met de realiteit van ons hedendaags leven. Toch blijkt ondanks alle vooruitgang dat liefde, hartstocht en jaloezie tijdloze gevoelens zijn.

Wil je het boek lezen?Een huwelijk in het jaar 2020 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maurits Wagenvoort. Lezen Een huwelijk in het jaar 2020 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN