Andalusisch logboek

Andalusisch logboek - Stefan Brijs | Warmolth.org

...ca, tortillitas de camarones in Cádiz, de zomer van de bijeneters en de terugkeer van de bottenbreker ... Recensie: Andalusisch logboek - Stefan Brijs - HANTA ... . Met het nieuwsgierige oog dat zijn hele oeuvre kenmerkt, kijkt Stefan Brijs voor het eerst naar ... In Andalusisch logboek doet hij daar met veel oog voor detail verslag van. Maar Andalusisch logboek is niet alleen het portret van iemand die inburgert. Het kunnen aarden en wortel willen schieten is maar een aspect van wie Stefan Brijs is, daar laat hij in zijn logboek geen twijfel over bestaan. Met het nieuwsgierige oog dat zijn hele œuvre kenmerkt, kijkt Stefan Brijs in "Andalusisch logboek" ... Andalusisch logboek | Boeken ... . Met het nieuwsgierige oog dat zijn hele œuvre kenmerkt, kijkt Stefan Brijs in "Andalusisch logboek" voor het eerst naar de rijkdommen van zijn nieuwe thuishaven Andalusië. Brijs verhuisde in het voorjaar van 2014 naar Loma León, een gehucht in de bergen ten oosten van Málaga. Andalusisch logboek - Stefan Brijs. 325 likes. In 2016 werkt Stefan Brijs aan een boek over Andalusië. Geschiedenis, cultuur, natuur, reizen, leven. Geregeld plaatst hij hier korte fragmenten en foto's. 'Andalusisch logboek' door Stefan Brijs - Onze prijs: €12,50 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Het boek Andalusisch logboek, geschreven door Stefan Brijs, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Uit de pen van Fred Int Panis, mijn soulmate en lieve echtgenoot.. Tot nader order en wellicht voor altijd mijn gids voor Andalucia: het "Andalusisch logboek" van meesterschrijver Stefan Brijs.Hij schreef uiteraard geen toeristische gids. Eerder, zoals de titel het aangeeft, een lo...

INFORMATIE

AUTEUR
Stefan Brijs
DIMENSIE
7,28 MB
BESTANDSNAAM
Andalusisch logboek.pdf

OMSCHRIJVING

Een Christus zonder gezicht in Alhama de Granada, een postbode in een bezemkast, negen Zurbaráns in de sacristie van een parochiekerk, de laatste uren van Federico García Lorca, tortillitas de camarones in Cádiz, de zomer van de bijeneters en de terugkeer van de bottenbreker. Met het nieuwsgierige oog dat zijn hele oeuvre kenmerkt, kijkt Stefan Brijs voor het eerst naar de rijkdommen van zijn nieuwe thuishaven Andalusië. Brijs verhuisde in het voorjaar van 2014 naar Los Romanes, een dorpje in de bergen ten oosten van Málaga. Een jaar lang hield hij een logboek bij, een bonte verzameling van aantekeningen en impressies, belevenissen en verhalen over de natuur, de cultuur, de geschiedenis en de mensen in het zuiden van Spanje. Vanuit zijn dorp reist hij buiten de begaande paden vier seizoenen lang van oost naar west, van noord naar zuid en vindt vergeten beroemdheden, verborgen meesterwerken en zeldzame natuurgebieden. Voorts beschrijft hij in zijn eigen onnavolgbare stijl het leven van elke dag en schetst zo een beeld van een samenleving die worstelt met zijn verleden maar tegelijk vasthoudt aan tradities.Meer boeken van Stefan Brijs.

Wil je het boek lezen?Andalusisch logboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stefan Brijs. Lezen Andalusisch logboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN