De geopolitiek van emotie

De geopolitiek van emotie - Dominique Moïsi | Warmolth.org

...er met... Geopolitiek van emoties | ISBN 9789046805763 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... De geopolitiek van emotie door Dominique Moïsi (Boek ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dominique Moïsi laat in 'De geopolitiek van emotie' zien waarom sommige culturen eerder met elkaar in botsing komen dan andere. Hij diagnosticeert angst in het Westen, vernedering in de Arabisch-islamitische wereld en hoop in Azië. Ideaalplaatje. Het is opmerkelijk dat Moïsi in zijn boek 'De geopolitiek van emoties' ook de opkomst van economische grootmachten als China en India als factoren van toenemende angst in de ... €20,99. Dominique Moïsi laat in De geopolitiek van emotie zien waarom sommige culturen eerder met elkaar ... Dominique Moïsi - De geopolitiek van de emoties | NU - Het ... ... ... €20,99. Dominique Moïsi laat in De geopolitiek van emotie zien waarom sommige culturen eerder met elkaar in botsing komen dan andere. Hij diagnosticeert angst in het Westen, vernedering in de Arabisch-islamitische wereld en hoop in Azië. Door de drijvende krachten achter onze culturele verschillen in kaart te brengen, laat De geopolitiek van emotie ons de wereld van vandaag beter begrijpen. De geopolitiek van emotie Dominique Moïsi 9789046819470 Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 5. Jaar: 2015. Taal: Nederlands. Dominique Moïsi liet in 2009 met De geopolitiek van emotie zien waarom sommige culturen eerder met elkaar in botsing komen dan andere. De geopolitiek van emotie | ISBN 9789046825860 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek De geopolitiek van emotie, geschreven door Dominique Moïsi, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De geopolitiek van emotie. Dominique Moïsi liet in 2009 met De geopolitiek van emotie zien waarom sommige culturen eerder met elkaar in botsing komen dan andere. Hij diagnosticeerde angst bij het Westen, vernedering bij de Arabisch-islamitische wereld en hoop in Azië. Zijn onconventionele analyse van wereldproblemen vanuit emoties had mondiaal succes. Moïsi stelt in De Geopolitiek van Emotie niet de politieke ideologieën centraal zoals vaak in de twintigste eeuw plaats vond in de analyses. Het denken in ideologieën eindigde eigenlijk met de studie van Francis Fukuyama die voorbarig concludeerde dat het einde van de geschiedenis met de ondergang van het communisme was aangebroken. Bestel De geopolitiek van emotie van Dominique Moïsi. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Noté /5. Retrouvez De geopolitiek van emotie: over angst, vernedering en hoop, en de opgave voor deze tijd et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion De geopolitiek van emotie : over angst, vernedering en hoop, en de opgave voor deze tijd. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit vens...

INFORMATIE

AUTEUR
Dominique Moïsi
DIMENSIE
10,44 MB
BESTANDSNAAM
De geopolitiek van emotie.pdf

OMSCHRIJVING

Dominique Moïsi is medeoprichter van het IFRI, het Franse Instituut voor Internationale Betrekkingen. Hij is als hoogleraar verbonden aan Harvard University en doceert aan het College of Europe in het Poolse Natolin. Hij behoort tot 's werelds meest vooraanstaande geopolitieke denkers en is een veelgevraagd internationaal commentator.

Wil je het boek lezen?De geopolitiek van emotie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dominique Moïsi. Lezen De geopolitiek van emotie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN