Word Je Eigen Lifecoach

Word Je Eigen Lifecoach - Jackee Holder | Warmolth.org

...ven en vooral tevreden zijn. Wie kent een goed boek om hier antwoorden in te vinden? Heeft betrekking op studie ... Wat doet een life coach - Hoe word je lifecoach | Coachy.nl ... . Het boek "word je eigen Mastercoach" Handboek voor NLP bestaat eigenlijk uit een consolidering van een aantal bekende technieken. De schrijvers van het boek hebben de technieken netjes verwoord in het boek maar het probleem blijft tijdens het lezen van het boek is dat men steeds denkt dat men de informatie in het boek al eens tot zich genomen heeft en dat er weinig onbekende dingen in staan. Hoe word ik coach met een eigen bedrijf. Wil je graag coach worden? Dan is het tijd om na te denken over je o ... Wat doet een life coach - Hoe word je lifecoach | Coachy.nl ... . Hoe word ik coach met een eigen bedrijf. Wil je graag coach worden? Dan is het tijd om na te denken over je opleiding, tarieven en verzekeringen. Linkedin Facebook Twitter Whatsapp 8 x gedeeld. Welk type coach word ik? Veel startende coaches weten wel dat ze mensen willen helpen, maar niet per se hoe ze dat kunnen doen. Wanneer je tevens de cursus Bedrijfsbeheer volgt, ben je helemaal klaar om je eigen zaak te starten! In 15 lessen behandelen we onderwerpen die van belang zijn bij het starten en runnen van een eigen zaak, zoals: tariefberekeningen, ondernemingsvormen, administratie, marketing, websitepromotie, marktonderzoek en het ondernemingsplan. Als life coach kun je bijvoorbeeld iemand helpen om zijn eigen grenzen te stellen en te bewaken, zijn zelfvertrouwen te vergroten, doelen te stellen en deze te bereiken. Bijvoorbeeld een nieuwe baan, meer succes bij het aangaan of onderhouden van relaties of een betere balans tussen werk en privé....

INFORMATIE

AUTEUR
Jackee Holder
DIMENSIE
12,10 MB
BESTANDSNAAM
Word Je Eigen Lifecoach.pdf

OMSCHRIJVING

Werken met een lifecoach is een geweldige manier om greep te krijgen op je leven, werk en persoonlijke doelen. Een lifecoach helpt je namelijk niet alleen te ontdekken wat je werkelijk wilt, maar helpt je ook om die doelen te bereiken. In Word je eigen lifecoach leidt Jackee Holder je langs 52 briljante ideeën om je leven zo vorm te geven als je wilt en die je de motivatie geven om daadwerkelijk hiermee aan de slag te gaan - zonder dat je er direct arm van wordt.

Wil je het boek lezen?Word Je Eigen Lifecoach in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jackee Holder. Lezen Word Je Eigen Lifecoach Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN