De familie O'Leary 1 - Boerendochters

De familie O'Leary 1 - Boerendochters - Susan Anne Mason | Warmolth.org

...in het boek. Daar was ik niet naar op zoek ... De familie O'Leary 1 - Boerendochters (met afbeeldingen ... ... . De familie O'Leary 1 - Boerendochters. De historische roman "Boerendochters' van Susan Anne Mason is het eerste deel van een serie over de Ierse... De familie O'Leary 1 - Boerendochters Susan Anne Mason De historische roman 'Boerendochters' van Susan Anne Mason is het eerste deel van een serie over de Ierse immigrantenfamilie O'Leary die zich aan het begin van de twintigste eeuw vestigt op Long Island. De familie O'Leary 1 - Boerendochters.pd ... bol.com | De familie O'Leary 2 - Nobel hart (ebook), Susan ... ... . De familie O'Leary 1 - Boerendochters.pdf PUBLICEER DATUM juni 2016 SCHRIJVER Susan Anne Mason ISBN 9789029724999. DOWNLOAD ONLINE LEZEN. De dans: roman. Bestsellerauteur Sarah Lark verkocht in Nederland en Vlaanderen al ruim 25.000 exemplaren van haar meeslepende romans over Nieuw-Zeeland en de Caraïben. De familie O'Leary 1 - Boerendochters (Paperback). De historische roman 'Boerendochters' van Susan Anne Mason is het eerste deel van een serie over de... Susan Anne...

INFORMATIE

AUTEUR
Susan Anne Mason
DIMENSIE
7,85 MB
BESTANDSNAAM
De familie O'Leary 1 - Boerendochters.pdf

OMSCHRIJVING

De historische roman "Boerendochters' van Susan Anne Mason is het eerste deel van een serie over de Ierse immigrantenfamilie O'Leary die zich aan het begin van de twintigste eeuw vestigt op Long Island.Brianna en Colleen O'Leary weten wat er van hun verwacht wordt: snel een zo gunstig mogelijk huwelijk sluiten zodat de boerderij van hun vader gered wordt van de ondergang. Maar beide jongedames hebben zo hun eigen kijk op de toekomst. Brainne droomt van studeren en Colleen wil wel trouwen, maar dan alleen met een man die aan haar hoge eisen voldoet. Als Gilbert Whelan, hun voormalige stalknecht, geschoold terugkeert naar de boerderij en verre neef Rylan Montgomery de familie met een bezoekje vereert, moeten alle O'Leary's hun plannen bijstellen. Susan Anne Mason baseerde "Boerendochters' op de geschiedenis van haar eigen voorouders.

Wil je het boek lezen?De familie O'Leary 1 - Boerendochters in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susan Anne Mason. Lezen De familie O'Leary 1 - Boerendochters Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN